Slik bestiller du solskjerming - Kjellsmarkiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Slik bestiller du

solskjerming
Når du skal velge solskjerming kan du gjøre det så trendy eller diskret som du selv ønsker.

Alle våre produkter er måltilpasset. Vi har således ikke et lager av ferdig produserte solskjermingsprodukter, men tilpasser hvert enkelt produkt til ditt behov.

For å bestille en gratis befaring og måltilpassing, kan du ringe, sende oss en e-post eller fylle ut kontaktskjemaet. Kundesenteret vårt sender da beskjed til en av våre erfarne salgskonsulenter eller forhandlere over hele Norge, som tar kontakt med deg så snart som mulig.

Når salgskonsulenten eller forhandleren i ditt distrikt har tatt kontakt, avtaler dere tid for en gratis befaring. Salgskonsulenten kommer så hjem til deg og tar nøyaktige mål før du får et uforpliktende pristilbud.

Dersom du godtar pristilbudet, skrives ordren og produktene blir spesialprodusert etter mål på fabrikk i Norge. Når produktene er ferdig produsert, blir de levert og montert av en av våre erfarne montører. Enklere blir det ikke!

Kontakt oss på telefon 815 00 570 eller e-post post@kjellsmarkiser.no for å gjøre en avtale i dag!

Se våre salgs- og leveringsbetingelser her.

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.