Automatikk og kvalitet med motorisert solskjerming

Del innlegg:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Motorisert solskjerming gjør hverdagen din litt enklere ved at du bare ved å trykke på en bryter eller fjernkontroll kan styre solskjermingen din akkurat slik du vil. Lær mer om automatikken og kvaliteten rundt motorisert solskjerming.

Er du som oss – opptatte av smarte løsninger som gjør hverdagen din litt enklere? Visste du at om du har flere elektriske gardiner og rullgardiner kan du samkjøre flere produkter på samme fjernkontroll. Ønsker du å ha et helt automatisert anlegg kan du få installert sensorer og tidsur som automatisk justerer solskjermingen etter været. Det finnes mange muligheter for en enklere hverdag.

 

Enkelt og smart med App-styring av alle dine solskjermingsprodukter

 

Automatikk

I dagens samfunn kan du finne mange forskjellige automatiserte løsninger og solskjerming er ikke et unntak. Hos oss kan du velge om du vil styre solskjermingen helt manuelt, med bryter, fjernkontroll eller app, eller om du vil få det helt automatisert.

Somfy-sensorene våre måler temperaturen både inne og ute, og styrer solskjermingen etter forhåndsbestemte verdier. Når sola skinner inn med blendende lys og varme, eller det er overskyet så senker eller hever sensorene solskjermingen slik at det hele tiden er en behagelig temperatur og lys i hjemmet ditt.

 

Med et enkelt tastetrykk kan markisen kjøres ut og inn – enklere blir det ikke.

 

Kvalitet

Du trenger ikke å bekymre deg for at solskjermingen din blir ødelagt av været. Den vil kjøre inn i god tid om det plutselig skulle blåse opp eller begynne å regne. Skulle sola titte frem mens det blåser vil den innebygde sikringen sørge for at solskjermingen ikke kjører ut.

Heller ikke møblene dine vil bli utsatt for skade med motorisert solskjerming. Somfy-sensorene vil unngå at møblene dine blir misfarget og at stueplantene dine tørker ut ved hjelp av forhåndsbestemte verdier.

Vi i Kjells markiser er opptatte av brukervennlighet – med elektriske gardiner og rullgardiner er ingen fysisk anstrengelse nødvendig for bruk. På grunn av dette vil alle våre kunder, uansett situasjon, kunne ta i bruk våre motoriserte løsninger.

 

Er du interessert i å lese mer om automatikk og motorisering så kan du lese mer her.

Relaterte produkter

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

Fylle ut vårt kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt for en gratis befaring. En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, viser deg farge- og materialprøver, og tar nøyaktige mål.

Når dere er enig om en løsning som dekker dine behov, får du et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

På tide å tenke på uteplassen

Begynn planleggingen i dag og gjør deg klar for mange og lange stunder ute i vår og sommer. Her har du en oversikt over løsninger for å skape en funksjonell og trivelig uteplass: