Behagelig inneklima med automatisering - Kjellsmarkiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Behagelig inneklima med automatisering

Publisert: 06.16.17 / Skrevet av: Designer og blogger Sarah Engan Johansen

FÅ EN HVERDAG SOM TILPASSER SEG DINE BEHOV!

Tenk deg en verden som står på pinne for deg og rett og slett venter på ditt neste vink – ja, du trenger faktisk ikke å vinke en gang, fordi omgivelsene dine bare tilpasser seg dine ønsker og behov. Aldri for varmt, aldri for kaldt, kaffen klar når du ønsker den, skru av lyden på svigermor, eller vips; omgi deg med de menneskene du helst vil være med på det stedet du aller helst kunne ønske at du var.

 

 

Smarthus og solskjerming

Vel, vi er vel kanskje ikke helt der enda, men smarthusteknologien begynner å innta boligbransjen – og her er det faktisk ganske mye som skjer. For de som ønsker å ta dette helt ut finnes det hele hus med kjøleskap som bestiller opp maten for deg, selvvaskende vinduer, funksjoner som skrur av og på lys og vaskemaskiner, regulerer temperaturen og til og med produserer og regulerer strømmen du trenger for et komfortabelt bomiljø.

 

En hverdag tilpasset lyset og varmen du ønsker å ha i hjemmet ditt.
Smarthus – i den grad du vil

Når du kjøper et produkt fra Kjells Markiser har du mulighet til å få inn litt smarthusteknologi i hjemmet ditt – på det nivået du vil. Ønsker du å ta den helt ut kan små sensorer registrere omgivelsene og styre solskjermingsproduktene dine etter dine ønsker om f.eks lys, temperatur og vind. Ved å installere en TaHoma-boks kan du koble produktene dine til mobilen og få full oversikt og mulighet til å styre hjemmet ditt fra den. Høres dette alt for mye ut for deg, men du like vel ønsker en viss komfort ift kontroll på inneklimaet, går det an å installere motor på både garasje- og solskjermingsproduktene dine og koble disse til en fjernkontroll, som gjør at du lett kan sitte i sofaen og manuelt regulere de automatiserte produktene i huset ditt.

 

Få kontrollen på huset ditt – enten fra en fjernkontroll, eller fra mobilen.

 

Snakk med en av våre dyktige selgere (ring 815 00 570) for å se hva som går an i ditt hjem! Smarthus-hverdagen er kanskje nærmere enn du tror. 😉

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:
Tags
#energisparing #inneklima #innvendig solskjerming automatisering smarthus somfy TaHoma

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
#energisparing #inneklima #innvendig solskjerming automatisering smarthus somfy TaHoma
Filter
Kategorier: