Derfor doblet en markise verdien i dobbel forstand for en av Oslos beste terrasser | Kjellsmarkiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Derfor doblet en markise verdien i dobbel forstand for en av Oslos beste terrasser

Publisert: 08.06.18 / Skrevet av: Christian

Overskriften er kanskje strukket vel langt, men i den grad man kan måle «kos» i verdi, så er det ingen tvil om at familien Sejersted har erfart en kraftig verdiøkning i terrassekos etter markisen kom på plass.  Verdiøkningen i kroner er underordnet for familien, men det er neppe tvil om at behovene som ble dekket har mangedoblet kr-verdien i forhold til markiseinvesteringen.

Før vi ser nærmere på behovene som ble løst må vi slå fast at terrassen er stor, funksjonell og svært solrik.  Prikken over i’en er imidlertid den fantastiske utsikten både i retning sentrum (se bilde) og i tillegg en fabelaktig sør-vestvendt fjordutsikt.

Så hvilke behov har terrassemarkisen oppfylt og hva har det gitt av verdi?
  • Kraftig økning i terrassekos-tid ved at..: Markisen gir svalende skygge når solen steker.  De fleste liker å spise i skyggen fremfor i solsteken, noe som øker andelen trivelige utemåltider kraftig. Markisen gir beskyttelse og dermed mye utekos også i regnvær. Markisen gir en behageligere og lunere temperatur på ellers kjølige kvelder.  Kombineres dette med en terrassevarmer øker terrassekos-timene ytterligere, noe å tenke på også i forbindelse med vennesammenkomster etc.
  • Unngår overoppheting og sparer energikostnader til kjøling:  Med store vindusflater i toppetasjen på et funkishus med flatt tak som ligger badet i sol har terrassemarkisen fjernet ubehagelig høy innetemperatur, samt redusert kostnader til nedkjøling betydelig.
  • Gitt boligen et stilfullt løft: Designmarkisen Kjells markisers konsulent anbefalte, i en farge som matchet huset, har gjort boligen enda mer stilfull.  Når markisen er innkjørt ligger markisen beskyttet i en diskret og elegant kassett som gjør seg godt på fasaden.

Ønske om mer informasjon om Kjells markisers Design markise? Klikk her

Hvilke tre behov førte til at lekre Duette® interiørgardiner ble valgt i stue og soverom?

 

Først kort om produktet: Duette er en videreutvikling av plisségardiner og har både store markedsandeler og størst vekst blant de ulike interiørgardin-produktgruppene i Europa.  Duettes doble plissering gir unike egenskaper som kan redusere hele 78% av varmeinnslippet gjennom vinduene i sommerhalvåret mens kulde og trekk fra vinduer kan reduseres med inntil 46% i vinterhalvåret p.g.a. isoleringsevnen.

Så hvilke tre behov var viktigst for familien Sejersteds valg av Duette?

1) Innsynsskjerming i stue og soverom: Duettene ble levert med betjeningsmulighet som muliggjør både klart glass oppe, nede, begge deler eller helt dekket vindu. Med Duette nedenfra men ikke helt opp kan man se ut uten innsyn, en løsning familien er svært fornøyd med.

2) Mørkelegging av soverom: Ved siden av et stort fargeutvalg kan Duette også leveres i stoff med mange egenskaper, blant annet lystett stoff for mørkere soverom.

3) Gir boligen og interiøret et ytterligere utseendemessig løft: Funkisboligen er ny, moderne og har en enhetlig stil. Familien stiller derfor store krav til at produktene de velger skal passe inn. Med Duette fikk de interiørgardiner som ikke bare gir sol- og innsynsskjerming, men også gled fint inn i den ønskede stilen.

Ønske om mer informasjon om Duette®? Klikk her

Filter
Kategorier:

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Filter
Kategorier: