Effektiv solskjerming gir mer kvalitetstid på uteplassen | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Effektiv solskjerming gir mer kvalitetstid på uteplassen

Publisert: 29.06.16 / Skrevet av: Kjells Markiser

solskjerming-terrassemarkise

Vi nordmenn har et spesielt forhold til solen. Den skal nytes, samme hvor lite eller mye den stikker fram. Har du riktig solskjerming kan du nyte sommeren til langt på kveld selv når sola ikke viser seg.

På varme dagerkan det være greit å skjerme seg mot både lyset og varmen. Med terrassemarkiser, pergola eller vertikalmarkiser kan man tilpasse uteplassen etter været.

Terrassemarkiser beskytter både ute og inne

Markiser gir et behagelig innemiljø på terrassen, og er et supert alternativ til overbygget tak. Med en god terrassemarkise får du følelsen av å ha et ekstra rom i huset. Effektivt både i sterk sol og regnvær.

Se alle våre terrassemarkiser her.

Vertikalmarkiser skjermer mot sol og vind

solskjerming-vertikalmarkise

Vertikalmarkiser passer ypperlig til både sol- og vindskjerming på uteplassen. Den passer godt i kombinasjon med både terrassemarkiser og pergola, og kan tilpasses slik at den går i ett med bygget eller verandaen.

Se vårt utvalg av vertikalmarkiser.

Lag en luksuriøs uteplass med pergola

solskjerming-pergola

Det norske klimaet er ikke optimalt for de som ønsker å bruke uteplassen hele året. Hvis du ønsker en stor og robust markiseløsning, men samtidig har høye krav til estetikk, er pergolamarkiser en perfekt løsning.

Pergola har en stabil konstruksjon som tåler mye mer vær og vind enn en vanlig terrassemarkise. Den har et fleksibelt og utvidbart taksystem, med integrert markise.

Se våre pergola her.

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

Ring oss på telefon: 815 00 570 eller send oss en e-post. Du kan også fylle ut kontaktskjemaet her, så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt for befaring. En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, viser deg farge- og materialprøver, og tar nøyaktige mål. Når dere er enig om en løsning som dekker dine behov, setter vi opp et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

Filter
Kategorier:
Tags
#markiser #pergola #utvendig solskjerming

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
#markiser #pergola #utvendig solskjerming
Filter
Kategorier: