Få en frisk start med årets trender | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Få en frisk start med årets trender

Publisert: 20.01.17 / Skrevet av: Sarah Engan Johansen

Guuud som nesen renner! Småsvett i pannen. Usikker på om det er feberen som siger inn – eller om det bare er resultatet av “den litt hektiske løpingen inn i bladkiosken for å få tak i et ferskt nummer av interiørmagasinet før bussen går” som er grunnen.

Det kan være influensaen også, tenker jeg og åpner bladet. Det første interiørbladet i 2017. Trendene, fargene og formene slår imot meg og visker ut rennende neser, feber og mulig bilsyke.

I år har trendekspertene mye spennende til oss design- og interiørinteresserte. Minimalisme, grafiske former, metaller og rustfarger, grønn- og blåtoner er fortsatt i trendbildet, men noe av det ferskeste i år er bruken av tekstiler – både som gardiner og dekor på vegger, gulv og møbler. Vev og strikk med mye mønster – eller tunge stoffer med mye karakter er noe av det som skal få plass i hjemmene våre i år.

I tillegg er dekadente og luksuriøse detaljer og bruk av elementer i sten også på vei inn i trendbildet.

Bussen krenger og jeg ser opp fra bladet en stund. Jeg har en hel stue jeg skal planlegge og vurderer vågale mønster på den ene veggen, men hva skal jeg gjøre med den store vindusflaten? Jeg blar frem et par sider til. Der. Jeg blir faktisk mo i knærne. Skal innrømme at jeg er usikker på om det var et feberbluss – eller den krengende bussen som bidrar til følelsen, men de gjorde noe. De litt vågale, teksturerte, plisségardinene, som slapp inn akkurat passe mye lys og lagde vakre lyseffekter i et rom med stramme møbler og masse karakter.


(Dagny Fargestudio Foto: Margaret de Lange Stylist: Kirsten Visdal)

Jeg er klar for nye frisk i 2017 og har bestemt meg for at i år er det spennende stoffer, teksturer og ny bruk av lyskilder som skal få krone hjemmet mitt. Snørr og feber eller ikke – med årets trendrapporter og en håndfull kataloger med gardiner og solskjerming går jeg for ny frisk i 2017 og noterer meg i samme slengen at det nye store i 2017 er at livet skal leves sakte.

 

Finn ut mer om interørgardiner og se utvalget.

 

Filter
Kategorier:
Tags
solskjerming trender

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
solskjerming trender
Filter
Kategorier: