Få en frisk start med årets trender

Del innlegg:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

I år har trendekspertene mye spennende til oss design- og interiørinteresserte. Minimalisme, grafiske former, metaller og rustfarger, grønn- og blåtoner er fortsatt i trendbildet, men noe av det ferskeste i år er bruken av tekstiler – både som gardiner og dekor på vegger, gulv og møbler.

Guuud som nesen renner! Småsvett i pannen. Usikker på om det er feberen som siger inn – eller om det bare er resultatet av “den litt hektiske løpingen inn i bladkiosken for å få tak i et ferskt nummer av interiørmagasinet før bussen går” som er grunnen.

Det kan være influensaen også, tenker jeg og åpner bladet. Det første interiørbladet i 2017. Trendene, fargene og formene slår imot meg og visker ut rennende neser, feber og mulig bilsyke.

I år har trendekspertene mye spennende til oss design- og interiørinteresserte. Minimalisme, grafiske former, metaller og rustfarger, grønn- og blåtoner er fortsatt i trendbildet, men noe av det ferskeste i år er bruken av tekstiler – både som gardiner og dekor på vegger, gulv og møbler. Vev og strikk med mye mønster – eller tunge stoffer med mye karakter er noe av det som skal få plass i hjemmene våre i år.

I tillegg er dekadente og luksuriøse detaljer og bruk av elementer i sten også på vei inn i trendbildet.

Bussen krenger og jeg ser opp fra bladet en stund. Jeg har en hel stue jeg skal planlegge og vurderer vågale mønster på den ene veggen, men hva skal jeg gjøre med den store vindusflaten? Jeg blar frem et par sider til. Der. Jeg blir faktisk mo i knærne. Skal innrømme at jeg er usikker på om det var et feberbluss – eller den krengende bussen som bidrar til følelsen, men de gjorde noe. De litt vågale, teksturerte, plisségardinene, som slapp inn akkurat passe mye lys og lagde vakre lyseffekter i et rom med stramme møbler og masse karakter.


(Dagny Fargestudio Foto: Margaret de Lange Stylist: Kirsten Visdal)

Jeg er klar for nye frisk i 2017 og har bestemt meg for at i år er det spennende stoffer, teksturer og ny bruk av lyskilder som skal få krone hjemmet mitt. Snørr og feber eller ikke – med årets trendrapporter og en håndfull kataloger med gardiner og solskjerming går jeg for ny frisk i 2017 og noterer meg i samme slengen at det nye store i 2017 er at livet skal leves sakte.

 

Finn ut mer om interørgardiner og se utvalget.

 

Relaterte produkter

Med en unik struktur i vevet isolerer Duette® om vinteren og bidrar til mindre varmeinnslipp om sommeren.

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

Fylle ut vårt kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt for en gratis befaring. En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, viser deg farge- og materialprøver, og tar nøyaktige mål.

Når dere er enig om en løsning som dekker dine behov, får du et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Tenk solskjerming når du bygger (om)

To trender går igjen på nybygg, oppussing eller ombygging av hus; store vinduer og krav til lavt energiforbruk. Det får du ikke til uten effektiv solskjerming.