Fra badstue til svale rom | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Fra badstue til svale rom

Publisert: 05.07.19 / Skrevet av: Sarah Engan Johansen

Silje og Harald flyttet inn i det nye huset sitt på Raufoss sommeren 2018. Den sommeren det var så fryktelig varmt – hele sommeren. Huset de har bygget og vært med og tegnet selv har store vindusflater som familien egentlig er veldig glad i.

– Det var rett og slett ikke mulig å være her inne, forteller Harald om de første månedene de tilbrakte i det nye huset.

Nå, et år etterpå, har familien på fem fått god og sval tempratur i huset – mye på grunn av screens, markiser og plisségardinene som familien har fått installert i vinduene på fellesrommene.

Fjernkontroll til alt

Harald som kom til området fra Nordfjord for å spille fotball for en del år siden, jobber nå som lærer. Han nyter den lange sommerferien med full kontroll på solskjermingen. All den utvendig solskjermingen styrer han fra én fjernkontroll.

Harald justerer enkelt posisjonen på den utvendige solskjermingen. Én fjernkontroll dekker alle installasjonene.

I stuen har familien installert store screens i en farge som matcher fasaden på huset. Screensene gir beboerne fult utsyn, men samtidig betraktelig bedre temperatur i huset når de er nede. Lyset kan i tillegg være ganske skarpt i et rom med så mye vindusflater. Screensene gir rommet et behagelig lys inn og gjør at man slipper å gå å myse innendørs på lyse dager.

Stuehjørnet har et behagelig lys med screensene nede – og du ser fortsatt ut på den fine utsikten over Raufoss.

Uterom som også nytes fra innsiden

Ute på den store terrassen har familien fått en stor markise som kan kjøres ut helt ut til rekkverket. Dette skaper et flott uterom som gir familien mer tumleplass i sommerhalvåret. Markisen fungere ikke bare som beskyttelse for sol og regn ute på sommeren, men er også en god “varmedemper” for innemiljøet når den er ute.

Armene på markisen justeres enkelt med fjernkontrollen. Vips har familien et uterom med tak, som gjør at de kan nyte sommeren i enda større grad på terrassen.

Kjøkken med lys og innsyn

På kjøkkenet har familien vinduer og lys fra flere kanter. Vinduene ut mot terrassen har de dekket opp med både screens og markise, men vinduene ut mot naboen har de valgt å montere en Duette ® plisségardin med SmartCord®. Gardinen kan åpnes fra både topp og bunn og gjør at familien kan velge om de bare ønsker å skjerme litt for innsyn, eller om det er solen de er mest opptatt av å skjerme seg fra.

Vinduet ved spiseplassen er utstyrt med en plisségardin med Smartcord. Gardinen hindrer innsyn og gir et behagelig lys inn mot kjøkken og spisebord.

Med SmartCord® heves gardinen enkelt ved å trekke i snoren 1-3 ganger og senkes ved ett trekk inn mot midten av gardinen. Med samme korte lengde uansett om gardinen er trukket opp eller ned, er dette et dyre- og barnesikkert alternativ.

Familien er etter hvert veldig fornøyd med hverdagen i det nye huset. Harald forsikrer oss om at solskjermingen har gjort en stor forskjell:

– I fjor sommer gikk det nesten ikke an å bo i huset pga uutholdelig varme, nå er det behagelig sval temperatur her.

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Filter
Kategorier: