Fransk finesse møter norsk hytte | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Fransk finesse møter norsk hytte

Publisert: 26.01.18 / Skrevet av: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Thaule
Gerd og Finn Fadum fra Bærum med to voksne døtre kjøpte hytte på Sanderstølen våren 2017 etter at de hadde solgt feriehuset sitt på den franske sørkysten.

– Vi ønsket å bruke møblene fra feriehuset inn i den nye hytten.

Hjelp av interiørarkitekt

Det oppstår fine kontraster og samspill når fransk finesse møter norsk hytte. Blant annet ønsket det eldre paret hjelp av interiørarkitekt til oppbevaringsløsninger og innsynsskjerming.

 

– Hyttene ligger relativt tett, noe som skaper trygghet og mange goder for oss, men samtidig oppstår behovet for å skjerme innsyn nettopp av den grunn.

Samstemt stil

– Det var viktig for oss at det ble gode løsninger som stod i stil med våre møbler og ting fra feriehuset. Vi er så fornøyd med hjelpen og veiledningen fra interiørarkitekten.

Skjerming i alle rom – ulike løsninger

Paret ønsket skjerming i alle vinduer i alle rom. Sammen med interiørarkitekt ble løsningen spesialsydde liftgardiner i naturfarget lin i stue og på soverom. Gardinene skulle spille på lag med spisestuestolene med lintrekk. På toalett og bad ønsket de skjerming og samtidig lys. Her ble det bestilt plisségardiner som kan justeres både ovenfra og nedenfra. Duken er lys slik at den slipper inn godt med dagslys selv om vinduet er helt eller delvis dekket til.

Den samme funksjonen ønsket de i vinduet over kjøkkenbenken. Her ville de ha mulighet til å se ut, men samtidig skjerme noe. En løsning med plisségardin som kan justeres nedenfra og opp passer ypperlig her. Duken i plisségardinen er lys og lun i fargen slik at den står i stil til de linfargede liftgardinene ellers i stuen/kjøkkenet.

Paret fikk ellers integrerte og plassbygde oppbevaringsløsninger som gir hytten en vakker helhet. Sammen med tekstilvalgene på solskjerming og gardiner ivaretas den franske elegansen.

 

-Vi er så fornøyd med løsningene i hytten vår, kommer det samstemt fra de begge.

 

 

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:
Tags
#plissegardiner plisse plisse gardin

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
#plissegardiner plisse plisse gardin
Filter
Kategorier: