Gi huset et klassisk utseende med markiser

Del innlegg:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Med klassiske markiser kan du solskjerme alt fra små vinduer til en stor terrasse. Men visste du at vi også har takmarkiser og frittstående markiser som kan plasseres ute i hagen?

Kategorien «markiser» inneholder så mange ulike produkter at vi vil kunne dekke de fleste av dine behov for solskjerming for hele huset med ulike typer markiser. Hvis du liker den klassiske stilen og helst ikke vil blande ulike typer solskjerming, kan markiser være løsningen for ditt hus.

Sikre deg at vinterhagen ikke blir like varm som et drivhus med takmarkiser fra Kjells markiser.

Vinterhagen blir varm som et drivhus

Ønsker du en helhetlig stil på både hage og hus, bør du merke deg at markiser også kan leveres om solskjerming på takvinduer og glasstak på drivhus eller vinterhager. Husk at et glasstak uten solskjerming gjør bokstavelig talt vinterhagen til et drivhus på gode sommerdager.

Frittstående markiser

Har du god plass i hagen kan det tenkes at du har funnet favorittplassen et annet sted enn akkurat utenfor stuevinduet. I så fall trenger du et frittstående tak til de varmeste sommerdagene. Her kan du bruke pergola, men en frittstående markise er også et godt valg.

Kjells Vindusmarkise
Kjells Vindusmarkise

Vindusmarkiser

Den mest klassiske av alle markiser er den over vinduet. Vindusmarkiser kan leveres fra 80 cm bredde for småvinduer til seks meters bredde. Dermed kan du bruke samme stil på alt fra toalettvinduet til store stuevinduer. Kjells vindusmarkiser er produsert i Norge og er tilpasset norske forhold, med solide armer og markisekassett.

Terrassemarkiser for alle behov

Terrassemarkiser kan leveres i inntil 7 meters bredde. Hos Kjells Markiser kan du velge mellom hele fem ulike terrassemarkiser. Ditt valg vil bestemmes av hvilken stil du foretrekker, men de ulike markisene har litt ulike egenskaper. Mens Designmarkisen er stilfull, diskret, og i en kompakt kassett, er Classic også  solid med et elegant skrog og et mer klassiske utseendet.

På noen hus kan det ved første øyekast se vanskelig ut å få på plass en terrassemarkise. Det kan være en terrassedør som slår utover og kanskje også lavt takutstikk slik at markisen vil bli i veien for både terrassedøra og storvokste mennesker. Kjells markiser kan løse de fleste slike problemer med braketter skreddersydd til ditt hus, slik at monteringshøyden på markisen blir høyere. Ønsker du markiser på huset ditt, eller pergola som her, skal vi nemlig strekke oss langt for å hjelpe deg med det!

Relaterte produkter

En frittstående markise som gir ly og solskjerming hvor som helst i hagen, på lekeplassen, ved båthuset eller på uterestauranten.
Nova terrassemarkise er en eksklusiv markise til en konkurransedyktig pris. Duken er beskyttet i en halvkassett, som gir en lenger levetid på duken.
Kjells vindusmarkise er en praktisk solskjerming som hindrer sjenerende sollys i å komme inn. Fjærer i markisearmene holder duken stram og fin.
Airomatic passer perfekt som utvendig solskjerming til vinterhager, glasstak og takvinduer.

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

Fylle ut vårt kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt for en gratis befaring. En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, viser deg farge- og materialprøver, og tar nøyaktige mål.

Når dere er enig om en løsning som dekker dine behov, får du et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene