Gjennoppstått interiørklassiker - Kjellsmarkiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Gjennoppstått interiørklassiker

Publisert: 10.13.17 / Skrevet av: Designer og blogger Sarah Engan Johansen

Rullegardinen har gjenoppstått som et interiørelement som faktisk kan løfte boligen din i både utseende og funksjon.

Husker du rullegardinen fra da du var barn? Den bråkete og kronglete, men relativt lystette vindusanretningen som sklei opp når den ikke skulle og aldri satt seg fast i den posisjonen du ønsket. Glem fortiden! – dagens rullegardiner er nå hypertrendy og blant de mest populære typer interiørgardiner på det Europeiske markedet, så vel som på det Norske.  Du kan velge mellom flere betjeningsmuligheter som alle er svært solide og holdbare.

 

Justeringen

Teknologien på dukrullen har blitt helt annerledes enn før. Med LiteRise-justering på de nye rullegardinene kan du nå, med lett hånd, føre opp eller ned rullegardinen til den posisjonen du ønsker, og slippe den – og den blir værende der du slapp.

For vinduer hvor du ikke når opp til toppen kan du enten velge å bruke kjedetrekk eller motorisering. Det aller nyeste her er batterimotorisering som gjør at du slipper å trekke strøm opp til rullegardinen.

EOS 500
Rullegardin med kjedetrekk

LiteRise og de motoriserte løsningene er barnesikre og har også en visuell fordel da du slipper sjenerende og lange snorer som henger i eller ved vinduet.

 

Designet

Dukkvaliteten i rullegardin-sortimentet gjør det mulig for deg å for eksempel bestille eget print på duken. Hva med et kult dinosaurmønster til gutterommet? Eller et bilde av utsikten fra familiehytta på soverommet? Mulighetene er uendelige.

Samtidig kan de nye rullegardinene gi deg så mye mer enn solskjerming. Med et florlett lyst tekstil på rullen kan rullgardinen fungere som lett solskjerming og et delikat interiørinnslag. Stoffet demper sterk sol inn i rommet, men slipper inn et behagelig og mykt lyst og den rene dukflaten gir et stramt, men rolig uttrykk til rommet.

 

Lystetthet

Med skinner på sidene og kassett som dekker rullen på toppen har du mulighet for å få et tilnærmet helt lystett rom med rullegardiner. Med et reflekterende materiale på baksiden av stoffet minimerer du også varmeinnslippet på varme dager.

Glem rullegardinen slik du husker den fra barndommen og ta en titt på mulighetene, slik de er nå. Vi hos Kjells Markiser gleder oss til å hjelpe deg å justere lysinnslippet i din bolig.

 

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:
Tags
#interiør #rullegardiner interiørtips klassiker rullegardin

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
#interiør #rullegardiner interiørtips klassiker rullegardin
Filter
Kategorier: