Gjør deg klar til sommeren | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Gjør deg klar til sommeren

Publisert: 05.06.20 / Skrevet av: Sarah Engan Johansen

Med en god terrassemarkise er alt klart til deilige sommerdager på terassen eller verandaen. Vi har oppskriften på en god sommer – inkludert Kjells gode potetsalat litt lenger ned i teksten!

Lange middager. Sene kvelder. Sjømat. Grill. Sommeren er for alvor på vei mot oss etter en særdeles lang vår, og for å sikre full uttelling av den norske sommeren kan en god terrassemarkise være et godt kjøp.

Den norske sommeren kan være ganske uforutsigbar. En markise gir deg litt mer kontroll over selskapsplanene.

Les også: Hva slags somre kan vi forvente oss i framtida?

Den norske sommeren kan være ganske uforutsigbar. En markise gir deg litt mer kontroll over selskapsplanene.

Tid for selskap 

Nå som vi i Norge gradvis begynner å vende tilbake til hverdagen etter noen utfordrende måneder med besøksforbud og selvisolasjon, kan dette være en fin anledning til å endelig invitere til lune lunsjer og hyggelige middagsselskaper på terrassen eller verandaen. Spesielt de tidlige månedene av den norske sommeren kan være lunefulle, så det å investere i en god terrassemarkise kan være løsningen som redder deg og dine gjester fra værbaserte overraskelser.

Les også: Hurra for uterommet!

Markisen gir deg mange muligheter til å underholde utover sommeren.

Mulighetene i markisen

Enten det er ettermiddagssola som steker i litt overkant, en sur vind som truer med å forkorte sommerkvelden, eller lunefulle regnskyll som herjer, så kan markisen være redningen. I motsetning til et fast tak, så har man dessuten mulighet til å kjøre inn markisen og nyte solen uten skjerming. Og det er på ingen måte slik at terrassemarkisen kan brukes kun på sommeren; Med en god terassemarkise kan du utvide utesesongen i begge retninger! På våren og høsten kan en terrassemarkise kombinert med en god terrassevarmer sørge for en rekke lune og fine kvelder.

Vi i Kjells Markiser har mange forskjellige terrassemarkiser på lager, og med over 160 ulike duker kan disse tilpasses din veranda og din smak! Vi har alt fra enkle, men velkonstruerte modeller, til ekslusive designmarkiser med automatisk motorisering basert på sol- og vindforhold. Med terrassemarkiser er det kun fantasien som setter grenser!

Kjells gode Potetsalat

Uansett om du ønsker deg en ny markise til sommeren eller ei, ønsker vi å gi deg en god oppskrift til vårens tilstelninger. En god, hjemmelaget potetsalat smaker himmelsk til sommermat, og er dessuten veldig lett å lage. God sommer!

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Filter
Kategorier: