Gjør deg klar til sommeren

Del innlegg:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Med en god terrassemarkise er alt klart til deilige sommerdager på terassen eller verandaen. Vi har oppskriften på en god sommer - inkludert Kjells gode potetsalat litt lenger ned i teksten!

Lange middager. Sene kvelder. Sjømat. Grill. Sommeren er for alvor på vei mot oss etter en særdeles lang vår, og for å sikre full uttelling av den norske sommeren kan en god terrassemarkise være et godt kjøp.

Den norske sommeren kan være ganske uforutsigbar. En markise gir deg litt mer kontroll over selskapsplanene.

Les også: Hva slags somre kan vi forvente oss i framtida?

Den norske sommeren kan være ganske uforutsigbar. En markise gir deg litt mer kontroll over selskapsplanene.

Tid for selskap

Nå som vi i Norge gradvis begynner å vende tilbake til hverdagen etter noen utfordrende måneder med besøksforbud og selvisolasjon, kan dette være en fin anledning til å endelig invitere til lune lunsjer og hyggelige middagsselskaper på terrassen eller verandaen. Spesielt de tidlige månedene av den norske sommeren kan være lunefulle, så det å investere i en god terrassemarkise kan være løsningen som redder deg og dine gjester fra værbaserte overraskelser.

Les også: Hurra for uterommet!

Markisen gir deg mange muligheter til å underholde utover sommeren.

Mulighetene i markisen

Enten det er ettermiddagssola som steker i litt overkant, en sur vind som truer med å forkorte sommerkvelden, eller lunefulle regnskyll som herjer, så kan markisen være redningen. I motsetning til et fast tak, så har man dessuten mulighet til å kjøre inn markisen og nyte solen uten skjerming. Og det er på ingen måte slik at terrassemarkisen kan brukes kun på sommeren; Med en god terassemarkise kan du utvide utesesongen i begge retninger! På våren og høsten kan en terrassemarkise kombinert med en god terrassevarmer sørge for en rekke lune og fine kvelder.

Vi i Kjells Markiser har mange forskjellige terrassemarkiser på lager, og med over 160 ulike duker kan disse tilpasses din veranda og din smak! Vi har alt fra enkle, men velkonstruerte modeller, til ekslusive designmarkiser med automatisk motorisering basert på sol- og vindforhold. Med terrassemarkiser er det kun fantasien som setter grenser!

Kjells gode Potetsalat

Uansett om du ønsker deg en ny markise til sommeren eller ei, ønsker vi å gi deg en god oppskrift til vårens tilstelninger. En god, hjemmelaget potetsalat smaker himmelsk til sommermat, og er dessuten veldig lett å lage. God sommer!

Relaterte produkter

Vi har gleden av å presentere vår nye markisedukkolleksjon med over 160 duker! Her skulle det være noe for enhver smak.
Denne terrassevarmeren er vanntett og gir effektiv og øyeblikkelig varme. Utstyrt med fjernkontroll og mulighet for app-styring.
En åpen terrassemarkise med tradisjonelle gavler og et ekstremt kompakt design. Dette er en stilfull og diskret markise for den kresne.
Kjells kassettmarkise er en solid og stilfull markise der markisearmer og –duk ligger helt innkapslet i kassetten. Lekkert utseende kombinert med optimal beskyttelse og lang levetid.
En liten og nett terrassemarkise som takket være et smart beslag kommer nærmere veggen enn andre modeller. Dette er en stilfull og diskret markise for den kresne.

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

Fylle ut vårt kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt for en gratis befaring. En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, viser deg farge- og materialprøver, og tar nøyaktige mål.

Når dere er enig om en løsning som dekker dine behov, får du et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Fra badstue til svale rom

– Det var rett og slett ikke mulig å være her inne, forteller Harald om de første månedene de tilbrakte i det nye huset.

Solskjerming reddet inneklimaet hos Svein Erik

Svein Erik har en bolig med mye sol rett inn, som er fint med tanke på lys, men varmen gjorde den om til et drivhus. Derfor installerte han screens for å sikre et godt inneklima selv når sola står på hele dagen.

Fant solskjermingen som ivaretar lys og utsikt i den flotte boligen

Det er store elfenbenshvite og rene flater på badet til Bodil. Og store vinduer. Den nærmeste naboen er skogkanten, men tross dette syntes både hun og mannen Per at det var ok å finne en gardinløsning som skjermet for innsyn, samtidig som lyset som kommer inn på det store badet ikke skulle stoppes alt for mye.