«God morgen, trekk ut markisen!»

Del innlegg:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Gjennom en app kan du bestemme selv når sola skal få titte fram gjennom vinduet om morgenen, eller temperaturen ute bestemmer om markisen skal skyggelegge terrassen eller ikke. Det er mange muligheter for å styre ting i huset gjennom digitale løsninger. Lær mer her.

Du ligger i sengen en solfylt morgen. “God morgen, trekk ut markisen” – og markisen trekker seg ut. Stemmeaktivert kontroll på husets lysskjerming gjennom app eller smart-høyttalere føles som det bare er et lite steg unna science fiction. Men, realiteten er at dette er på vei til å bli normalen, og det er allerede mange som benytter seg av slike funksjoner. Vil du også automatisere markiser og annen lysskjerming? Da er det bare å lese videre.

io-mobilskjermbilde

Velg riktig system

Det er mange muligheter for å styre ting i huset gjennom digitale løsninger. For kompatibilitet med disse er det viktigste for akkurat markiser at riktig motorstyring velges. Hvis du ikke har lyst til å styre via app, så er det selvfølgelig mulig å bruke en vanlig kablet styring. Du kan også velge å ha en egen fjernkontroll til trådløs motorstyring. Velger du å bruke en app åpner det seg opp for mye mer funksjonalitet. Vi har noen forslag til apper her.

Automatiser fremtidshjemmet

Avhengig av hvilken app som velges, kan du enten koble alt i huset til samme app, eller koble dem mot en annen smart home-løsning. Så er det bare å programmere automatiske funksjoner! Nå bestemmer du selv når sola kan få titte fram gjennom vinduet om morgenen, og temperaturen ute bestemmer om markisen skal skyggelegge terrassen eller ikke. Med riktige løsninger og utstyr kan disse også aktiveres med stemmekommandoer fra hvor som helst i huset. Terrassen blir klar for bruk mens du forbereder kaffe eller annen kos.

Vi vet det finnes mange muligheter, og alle med forskjellig funksjonaliteter og aktiveringsmetoder, så vi hjelper gjerne med å finne rett løsning for deg.

Relaterte produkter

Classic er med sitt eksklusive skrog og høye frontskinne en svært elegant markise.

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

Fylle ut vårt kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt for en gratis befaring. En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, viser deg farge- og materialprøver, og tar nøyaktige mål.

Når dere er enig om en løsning som dekker dine behov, får du et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Automatikk og kvalitet med motorisert solskjerming

Motorisert solskjerming gjør hverdagen din litt enklere ved at du bare ved å trykke på en bryter eller fjernkontroll kan styre solskjermingen din akkurat slik du vil. Lær mer om automatikken og kvaliteten rundt motorisert solskjerming.

Med muligheter for hev og senk fra både topp og bunn, så er du sikret et godt innemiljø hele året. Derfor anbefaler vi Duette®

Rengjøring av plisségardiner

Hvordan gjør du rent plisségardiner? Og må jeg vaske de? Du skal faktisk ikke trenge å vaske dukene, men når ulykken først har vært ute er det faktisk noen av dukene kan du faktisk bade i badekaret.

Interiørløft med persienne

En skranglete persienner som henger litt på skjeve – en litt tristgrå med halvblank finnish… Flere som kan huske den?Det har faktisk skjedd litt med persiennen siden sist. Bare følg på her, så får du tips om hvordan du oppgraderer interiøret med persienner.