Slik holder du boligen kjølig i solsteken

Publisert: 05.26.16 / Skrevet av: Kjells Markiser

En rekordvarm mai er lagt bak oss, men sommervarmen gjør seg fortsatt gjeldene. Spesielt i Sør-Norge har vi hatt gleden av fantastiske sommerdager og kvelder med nydelige temperaturer. I alle fall er det deilig å tilbringe dagene ute. Dere som har en varm bolig til vanlig kjenner nok kanskje på at det til tider er trykkende å oppholde seg innendørs, spesielt om natten. Da er solskjerming en god investering.

Utvendig solskjerming er ikke bare der for å holde sollyset ute; persienner og screens kan også senke innetemperaturen med opptil 12 grader. Det hjelper godt når sola står rett på – og lavt, som den gjør her i nord.

Hvilken type solskjerming bør du velge?

Utvendige persienner

Persienner fra Kjellsmarkiser

Den vanligste og mest effektive typen solskjerming er utvendig persienner. De tåler hardt vær, og skjermer bort opptil 92 prosent av solvarmeinnslippet gjennom vinduene. Passer godt for deg som vil skjermes både for sol og innsyn.

Se vårt utvalg av persienner til utendørs bruk.

Screens

screens

Screens er gjennomsiktige, men stenger ute like mye solskinn som en persienne. De tåler også sterk vind, så de passer godt for de av dere som bor på værutsatte steder. Screens skjermer for innsyn samtidig som de er gjennomsiktige og gir full utsikt fra inne i huset.

solskjerming
Screens kan være en effektiv energisparer både sommer og vinter, fordi de holder varmen ute eller inne etter behov.

Se hvilke screens vi tilbyr her.

Markise

Et tradisjonelt valg, men fortsatt like populært. Markiser skygger for solvarmen, og fungere også som tak: under en terrassemarkise kan middagen inntas ute selv om det regner litt.

Se  alle våre markiseprodukter her.

 

Husk at utvendig solskjerming holder i mange år. Det er vel verdt å investere i god kvalitet først som sist. Ta kontakt med oss her for gratis befaring, så finner vi løsningen som passer dine behov.

Slik gjør vi det:

Etter at du har tatt kontakt med oss avtaler vi et tidspunkt for en gratis befaring. En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, viser deg farge- og materialprøver, og tar nøyaktige mål.

Når dere er enig om en løsning som dekker dine behov, får du et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

Ring oss på telefon: 815 00 570 eller send en e-post. Du kan også fylle ut vårt kontaktskjema her, så tar vi kontakt.