Hurra for uterommet! | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Hurra for uterommet!

Publisert: 19.05.17 / Skrevet av: Sarah Engan Johansen

Som mor til tre små og aktive barn kan jeg fortelle at det er lite som slår frihetsfølelsen som velter over deg (og sikkert ungene også) den første vårdagen du kan åpne terrassedøren og la ungene løpe fritt ut og inn.

LIVET – FLYTTET UT

Uterommet er stort sett helt nedprioritert i vinterhalvåret hos oss “nordboere”, men til gjengjeld, når våren kommer, tar vi virkelig igjen alt det tapte. Vi flytter mye av dagliglivet ut og tilber virkelig årstiden i friluft.

 

Viltre unger som løper ut og inn av huset er jo litt av sommerlykken og den bør jo ikke begrenses av klassisk norsk sommervær.

 

DEN LITE ØNSKEDE KLAUSTROFOBIEN

Baksiden av medaljen, fra mitt ståsted, er at man plutselig føler seg veldig innestengt den dagen sommerværet er rufsete (som det ofte er i Norge) og ungene er litt for fulle av energi. Det finnes heldigvis løsninger – som minimerer klausfølelsen og hjelper på både hyggenivå og frisk luft til sprelske barn.

 

 

NOEN MULIGHETER FRA KJELLS

Ved å bruke f.eks markiser og screens høyner du både boligens bruksverdi og forlenger sommeren. Screens og markiser kommer i alle mulige farger og former – og finnes i kvaliteter tilpasset Norges ganske så varierte værforhold. Skjerm av for både vind, sol og regn med f.eks en robust pergola og en screen på den siden vinden trekker mest, og og vips har du mulighet til både måltid og lek ute, selv når det regner! I tillegg kan f.eks noen av solskjermsløsningene stå utslått hele døgnet, slik at du slipper å tenke på å ta inn puter og tepper hver kveld!

Flytt spiseplassen ut i sommerhalvåret!
SOMMERUTSIKTEN

Fra småbarnsmorens side: tenk å flytte måltidene ut og slippe matgris inne på kjøkkengulvet hele sommeren – og å slippe å stresse med å tørke puter du glemte på utemøbelementet i går kveld. Og når jeg tenker enda lenger: hva med å lage et lite leke-/lesehjørne til ungene – med puter og tepper og en liten bokhylle under markisen (i tillegg til den selvfølgelige godstolen med blader og kaffekopper til mor!)

Nyt sommerforberedelsene – det skal i hvertfall jeg – og aller helst med bena høyt, ute i godstolen på terrassen! 🙂

 

 

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:
Tags
#screens #sommer hyggelig markeiser solskjerming uterommet

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
#screens #sommer hyggelig markeiser solskjerming uterommet
Filter
Kategorier: