Hva slags somre kan vi forvente oss i framtida? | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Hva slags somre kan vi forvente oss i framtida?

Publisert: 16.08.19 / Skrevet av: Steinar

Etter rekordtemperaturer i 2019 og rekordmange sommerdager i 2018 spør mange seg; var dette tilfeldig eller del av en trend? Svaret er sannsynligvis begge deler.

Terrassemarkise fra Kjells markiser gir skjerming fra solens varme, og holder deg tørr på regnfulle dager.
Terrassemarkise fra Kjells markiser gir skjerming fra solens varme, og holder deg tørr på regnfulle dager.

Det er mange tilfeldigheter som avgjør hvordan været blir i én gitt periode. Men det er IKKE tilfeldig at 17 av 19 somre siden tusenårsskiftet har ligget over normalen (definert som gjennomsnittet av årene 1961-1990). Ser vi på nedbørsstatistikken, er det også her kun to år etter årtusenskiftet som har gitt mindre nedbør enn normalen. Det blir altså varmere og det regner (og snør) altså mer.

Mer nedbør og oftere nedbør trenger ikke bety mer overskyet vær. Når temperaturen stiger, fordamper mer vann, og den høyere temperaturen fører også til at lufta kan holde på mer nedbør i skyene. Når skyene «tømmer seg», vil det altså regne mer enn før, og på grunn av at fordampingen skjer raskere, vil det regne oftere enn før.

Zip Screens - Kjells Markiser
Zip Screens skjermer godt for varmen, men gir likevel godt utsyn gjennom vinduene.

Dette er det du kan forvente deg av framtida:

  • Omtrent like mye sol som før, men høyere temperaturer
  • Oftere og mer nedbør
  • Sannsynligvis mer og sterkere vind

Klimaendringene har store betydninger for samfunnet vårt. Og selv om det er mindre viktig i den store sammenhengen, betyr det også noe for vårt bomiljø inne og ute. Den lave sommersola i Norge vil som før skinne rett inn gjennom vinduene våre, men det vil bli enda varmere inne og ute.

Med plisségardiner kan du enkelt styre hvor mye sol og innsyn du vil ha. Med “Up & Down” kan du justere plisségardinen både ovenfra og underfra.

Med flere hetebølger i årene som kommer, vil du få god hjelp av solskjerming som vil redusere inntil 92% av varmeinnslippet gjennom vinduene.  Nå som høsten nærmer seg er det derfor smart å investere i solskjerming fordi:

  1. Nå er det gode lavsesong-priser.
  2. Du unngår prisstigningen fra nyttår.
  3. Du får solskjermingen på plass i ro og mak før neste varmeperiode og slipper stresset da. Husk at i 2018 var mai faktisk den varmeste sommermåneden sammen med juli.

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:
Tags
klima temperatur vær

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
klima temperatur vær
Filter
Kategorier: