Hvilken solskjerming er best på kjøkkenet? | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Hvilken solskjerming er best på kjøkkenet?

Publisert: 22.04.20 / Skrevet av: Steinar Mæhlum

Stekeos, sprut fra oppvaskbenken, dråper fra saftflasker som åpnes i en fart; kjøkkenvinduer er ofte utsatt for ting andre vinduer slipper. Velg derfor solskjerming til vinduene ved oppvaskkum eller kjøkkenbenk i et materiale som er lett å rengjøre. Her får du noen tips om hvordan du bør skjerme deg for sola – eller nysgjerrige naboer – på kjøkkenet.

 

På kjøkkenet må du ta stilling til to ting. Hva slags type solskjerming trenger du, og hva slags materiale bør produktet være i?

Røde og hvite plissegardiner med dobbelt stoff
Muligheten for åpning både oppe og nede gjør plisségardinene svært fleksible.

Innvendig solskjerming som passer kjøkkenvinduet

Hvis du plages av sterk sommersol som varmer opp kjøkkenet, bør du vurdere utvendig solskjerming. Da er uansett ikke søl fra kjøkkenet noe problem. Interiørgardiner og innvendige persienner reduserer også varmeinnslipp, om ikke like mye som utvendig, og kan også brukes i kombinasjon med utvendig solskjerming.

Les også: Fra badstue til svale rom

Velg solskjerming som kan rengjøres til kjøkkenet

Siden vi snakker om kjøkken, bør du også velge et produkt som er lett å rengjøre. Kjells Markisers persienner er helt uproblematiske å rengjøre, men også plisségardiner og rullegardiner kan leveres i materialer som kan vaskes eller rengjøres med svamp.

Rosa persienner på kjøkkenet
Persienner er enkle å rengjøre, og du kan velge mellom mange ulike farger.

Vaskbare plisségardiner

For plisségardiner bør du sørge for å sjekke at materialet du velger kan rengjøres slik du ønsker. Materialene Dustblock eller Topar+ er blant de som enkelt kan rengjøres.
Har du allerede plisségardiner, se om de er merket «washable» eller «spongeable», avhengig om de kan vaskes eller rengjøres med svamp. Sjekk også tips om rengjøring av plisségardiner.

plissegardin som vaskes med dusj
Rengjøring plisse: Plissegardiner merket «washable» kan vaskes i badekar eller med dusj.

Rullegardiner som kan rengjøres

Kjells Markiser leverer rullegardiner i mange ulike materialer. Her finner du en rekke farger og mønstre i materialer som er merket som vaskbar (med svamp). Spør våre selgere om gode råd.

Rullegardiner kan fås i mange ulike tetningsgrader.

Les også: To enkle tiltak økte bokvaliteten hos Hilde og Harald

Designverktøy

Med Kjells Designverktøy kan du selv se hvordan kjøkkenet og andre rom vil se ut med ulike løsninger for innvendig solskjerming, i alle våre farger og mønstre. Ved å velge type rom, type produkt, grad av gjennomsiktighet og andre egenskaper ved materialet (f.eks vaskbarhet), ser du utvalget av farger og mønstre som tilfredsstiller dine valg.

Sammenlign ulike typer solskjerming
Designverktøy: Med Kjells Designverktøy kan du se og sammenlikne ulike produkter og farger. Her to eksempler som begge er merket «vaskbar med svamp».

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Filter
Kategorier: