Innvendig solskjerming beskytter mot kulda | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Innvendig solskjerming beskytter mot kulda

Publisert: 28.06.16 / Skrevet av: Kjells Markiser

solskjerming-persienner

På samme måte som solskjerming minsker varmeinnslippet om sommeren, kan det begrense varmetapet om vinteren. Både innvendig og utvendig solskjerming kan redusere strålingstap hvis den er nede om natten.

Solskjerming kan også reguleres slik at den tilpasser seg klimaet: Holder solen ute når det er varmt og slipper den inn ved behov.

Duette®

solskjerming-duette

Duette® er en dekorativ solskjerming med bikubestruktur, som gjør at den isolerer godt mot varme. Den beskytter samtidig mot kulde og trekk om vinteren. Duette® kan redusere hele 82 % av solens varmeinnslipp gjennom vinduene og bidra til behageligere inneklima på varme på sommerdager.

Les mer om Duette®.

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

Ring oss på telefon: 815 00 570 eller send en e-post. Du kan også fylle ut vårt kontaktskjema her, så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt for en gratis befaring. En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, viser deg farge- og materialprøver, og tar nøyaktige mål.

Når dere er enig om en løsning som dekker dine behov, får du et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

Filter
Kategorier:
Tags
#duette #innvendig solskjerming

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
#duette #innvendig solskjerming
Filter
Kategorier: