Interiørløft med persienne | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Interiørløft med persienne

Publisert: 12.10.19 / Skrevet av: Sarah Engan Johansen

En skranglete persienner som henger litt på skjeve – en litt tristgrå med halvblank finnish… Flere som kan huske den? Det har faktisk skjedd litt med persiennen siden sist. Bare følg på her, så skal du se.

Persiennen er faktisk rundt 1000 år gammel og dermed en av de eldste formene for solskjerming vi har (mer om persiennens historie her). Disse horisontale lamellene hadde en god oppsving i popularitet på 70- og 80-tallet – og da gjerne med sin blanke, lysgrå finish. Produktet er imidlertid ikke så vanlig å se i interiøret lenger.

Persiennen har en historie som strekker seg 1000 år tilbake. Produktet brukes kanskje lite i interiøret nå for tiden, men gir deg faktisk mange muligheter – både praktisk og estetisk.

Mer brukervennlig

Det har skjedd litt med de innvendige persiennene siden oppsvinget i popularitet for førti år siden. Persiennene som selges nå har høy teknisk kvalitet. Du har for eksempel mulighet til å dra toppskinnen ovenifra og ned, som gir deg godt utsyn og mer lys, men begrenser innsyn for folk utenfor. I tillegg kan du få persiennene med lite-rise-funksjon, som gjør at du kan justere de opp og ned med et lett dytt med hånden og slipper lange uhåndterlige snorer. Du får dem også motorisert. Motoren går på batteri noe som betyr at du slipper å tenke på å trekke strøm til vinduet og slipper å leie inn elektriker for å få montert løsningen.

Dersom du ønsker kan du få installert persienner du kan trekke ned fra toppen – for å maksimere utsyn og minimerer innsyn.

Design

Designet på persiennen er på mange måter tidløs. Du kan få fantastiske lys-/skyggeeffekter i interiøret og kan virkelig heve et rom med bruk av effekten du får fra lamellene.

Skyggespillet fra persiennene kan løfte interiøret og opplevelsen av rommet.

Det som likevel er ganske nytt på persiennefronten er antallet farger og overflater du kan velge på lamellene. De første forekomstene av persienner var selvfølgelig naturprodukter og du får fortsatt tak i persienner med lameller laget av for eksempel trefinér eller bambus. Trespiler i interiøret har fått et stort oppsving på interiørfronten de siste årene. Selv om trelameller i persiennene er det opprinnelige, er det et faktum at naturprodukter og tre vil reagere på klimaet innendørs. Lamellene i persiennen lett slå seg og bli skjeve over tid. For deg som ønsker trefinish på persiennen kan aluminiumspersienner med trefinish være løsningen. Aluminiumspersiennene kommer også i andre spennende mønster og farger.

Du får persienner i alle mulige farger og mønster. Det er også flere bredder å velge mellom på lamellene.

Andre løsninger der er verdt å ta en titt på er perforerte persienner. Disse persiennene skjermer deg for skarp sol og innsyn – som andre persienner. Hullene i lamellene gjør imidlertid at du samtidig får litt utsyn – selv om du har persiennen nede.

 

Les mer om våre persienner her:

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:
Tags
#persienner interiørgardiner persienne

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
#persienner interiørgardiner persienne
Filter
Kategorier: