fbpx

Interiørtrender og inspirasjon for 2022

Del innlegg:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Synes du det er vanskelig å holde deg oppdatert på sesongens trender? Fortvil ikke! Ifølge det britiske moteikonet Zandra Rhodes så er det trendy å ikke være opptatt av trender!

Designeren, som nettopp lanserte en egen kolleksjon for Ikea, oppfordrer til å mikse og matche etter egen smak. Det hadde nok interiørarkitekten Billy Baldwin fra New York vært helt enig i, fordi han sa en gang: «Vær trofast til din egen smak, fordi ingenting av det du virkelig liker går ut av stil». Så følg med for å få tips til hvordan du kan få et vakkert hjem med DIN stil!

Den røde tråden

Farger er et utrolig godt virkemiddel i interiordesign og skal godt gjøres å unngå. Alt har en farge – selv hvit kan komme i forskjellige nyanser. Et godt tips er å bestemme seg for en bestemt farge og bruke den fargen i alle rom. For eksempel kan du ha en gul tapet i gangen og gule plisségardiner i stua. Har du lyst til på en farge til å matche med kan du gå for komplementær farger. I eksemplet tidligere kan du bruke lilla plisségardiner i stua istedenfor gul for å skape variasjon. Er du usikker på hvilke farger du bør bruke kan det være lurt å tenke igjennom hva rommet skal brukes til. Under er en oversikt over de vanligste assosiasjonene og bruksområdene i interiørdesign til noen farger.

Les også saken om koselig hjem med farger

Solskjerming med personlig preg

Solskjerming er så mye mer enn bare hvite persienner. Det er mange muligheter på hvordan du kan gi ditt personlige preg på rommet med solskjerming. Du kan ha fjernstyrte skinner med luksuriøse gardiner som går fra vegg til vegg i stua. På badet kan du ha en liten plisségardin som slipper inn lys samtidig som den skjermer for innsyn. 

Det som er så supert med solskjerming er at det er enkelt å få farger inn i rommet uten å måtte male vegger eller henge opp bilder som setter igjen hull i veggen. Er du på flyttefot er det derfor helt supert at de er enkle å demontere og ta med seg til neste hjem. Vi i Kjells Markiser hjelper deg selvfølgelig med å se hvilke typer solskjerming som matcher ditt rom best!

Les også saken om å starte planleggingen tidlig.

Plisségardin 20mm i Lazer Gloss Silver/White. Laget i Kjells Designverktøy.

Så ta Zandra Rhodes råd og ikke vær så opptatt av trender i år, men gi heller ditt hjem DITT personlige preg. Last gjerne opp bilde av dine interiørprosjekter, hvor du har tatt i bruk våre produkter, og tagg oss på Instagram med #kjellsmarkiser

 

Relaterte produkter

Ta frem din kreative side og lek deg i vårt designverktøy. Her kan du velge blandt mange forskjellig romtyper, velg veggfarger og finn din favoritt blandt alle våre interørprodukter.
Med en unik struktur i vevet isolerer Duette® om vinteren og bidrar til mindre varmeinnslipp om sommeren.
Plisségardiner har meget gode solbeskyttende egenskaper, og beskytter godt mot både varmeinnslipp om sommeren og varmeutslipp om vinteren.

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

Fylle ut vårt kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt for en gratis befaring. En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, viser deg farge- og materialprøver, og tar nøyaktige mål.

Når dere er enig om en løsning som dekker dine behov, får du et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Uteplassen vi drømmer om

I utkanten av et boligfelt på Dokka bor Hege Mortensen sammen med sin mann Cato. Huset er nyoppusset, med ny fasade, vinduer og med en stor overbygd terrasse. På den romslige hjørnetomten har de fått sin drømmeuteplass.

Tenk solskjerming når du bygger (om)

To trender går igjen på nybygg, oppussing eller ombygging av hus; store vinduer og krav til lavt energiforbruk. Det får du ikke til uten effektiv solskjerming.