Komfortabel arbeidshverdag med riktig solskjerming | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Komfortabel arbeidshverdag med riktig solskjerming

De ansatte på Hamax Auto i Hønefoss fikk en ny og bedre arbeidshverdag med solskjerming fra Kjells Markiser.

Publisert: 21.03.17 / Skrevet av: Sarah Engan Johansen

 

Anette Austad jobber i bedriften og har kontoret sitt rett ved de store vindusflatene. Denne delen av bygget er aller mest utsatt for sol. De store glassflatene bidrar, uten solskjerming, til en flom av både varme og skarpt lys inn i lokalet.

 

Vinduene til Anette er dekket av screens når solen står på. Hun har likevel godt utsyn og nok lys inn på kontoret.

Screens gjør susen

– Jeg må si at jeg faktisk ikke har tenkt over verken varme og lys inn etter at solskjemingsløsningen kom på plass, forteller Anette.

– Screensene er så effektive at jeg faktisk sjeldent får bruk for lamellene innendørs. Nå fungerer de kanskje mest som en lekker romdeler med mulighet for avskjerming mot resten av lokalet.

 

Lamellene ble levert i en delikat gråtone og gir Anette mulighet til å skjerme kontoret for innsyn dersom hun ønsker det.

 

Mye lys, mindre varme

Richard Barclay Nitter er selger for Kjells markiser på Hønefoss. Han er selv innom butikken rett som det er, når han trenger vedlikehold på firmabilen sin. Klimaet innendørs har han kjent på selv. Han kan trygt bekrefte at ønsket om å begrense varme inn i den nye butikken, uten at det gikk på bekostning av nok lys inn, er ivaretatt.

 


Slik løste Richard solskjermingen hos Hamax auto:

Med utvendige Screens med automatikk, har de ansatte kontrollerte og gode lysforhold. De trenger ikke å bekymre seg for kunder som kreperer av varme eller får solen mitt i øynene når de kommer for å se på bil. At Screensene er automatiske vil si at de er utstyrt med en sensor som styrer dem opp eller ned etter solforholdene. Slik kan de ansatte tenke på andre ting enn å blende ned for lys og varme 

Lamellgardinene inne skjermer både for innsyn og evt lys inn i lokalet. De har gitt bilbutikken en stilren og kul oppgradering.

 

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:
Tags
#screens Bedrift lameller

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
#screens Bedrift lameller
Filter
Kategorier: