Komfortabel arbeidshverdag med riktig solskjerming

De ansatte på Hamax Auto i Hønefoss fikk en ny og bedre arbeidshverdag med solskjerming fra Kjells Markiser.

Publisert: 03.21.17 / Skrevet av: Sarah Engan Johansen

 

Anette Austad jobber i bedriften og har kontoret sitt rett ved de store vindusflatene. Denne delen av bygget er aller mest utsatt for sol. De store glassflatene bidrar, uten solskjerming, til en flom av både varme og skarpt lys inn i lokalet.

 

Vinduene til Anette er dekket av screens når solen står på. Hun har likevel godt utsyn og nok lys inn på kontoret.

Screens gjør susen

– Jeg må si at jeg faktisk ikke har tenkt over verken varme og lys inn etter at solskjemingsløsningen kom på plass, forteller Anette.

– Screensene er så effektive at jeg faktisk sjeldent får bruk for lamellene innendørs. Nå fungerer de kanskje mest som en lekker romdeler med mulighet for avskjerming mot resten av lokalet.

 

Lamellene ble levert i en delikat gråtone og gir Anette mulighet til å skjerme kontoret for innsyn dersom hun ønsker det.

 

Mye lys, mindre varme

Richard Barclay Nitter er selger for Kjells markiser på Hønefoss. Han er selv innom butikken rett som det er, når han trenger vedlikehold på firmabilen sin. Klimaet innendørs har han kjent på selv. Han kan trygt bekrefte at ønsket om å begrense varme inn i den nye butikken, uten at det gikk på bekostning av nok lys inn, er ivaretatt.

 


Slik løste Richard solskjermingen hos Hamax auto:

Med utvendige Screens med automatikk, har de ansatte kontrollerte og gode lysforhold. De trenger ikke å bekymre seg for kunder som kreperer av varme eller får solen mitt i øynene når de kommer for å se på bil. At Screensene er automatiske vil si at de er utstyrt med en sensor som styrer dem opp eller ned etter solforholdene. Slik kan de ansatte tenke på andre ting enn å blende ned for lys og varme 

Lamellgardinene inne skjermer både for innsyn og evt lys inn i lokalet. De har gitt bilbutikken en stilren og kul oppgradering.