Koselig hjem med farger | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Koselig hjem med farger

Publisert: 06.09.19 / Skrevet av: Sarah Engan Johansen

I en skråning med god utsikt over Mjøsa finner du huset til familien Moreno på tre, snart fire personer.

Tomannsboligen til familien Moreno er hjemmekoselig og du ser ganske snart at her venter de på en baby. I hjørnet i stuen, rett ved noen lekre blågrå lamellgardiner står en liten babyseng, ferdig redd opp til lillesøster kommer. Vaida viser oss rundt og forteller med et stort smil og struttende mage, at storebror er sånn passe fornøyd med at lillesøster har meldt sin ankomst på bursdagen hans, om ca en uke.

De siste ukene har vært tunge og varme for Vaida. Hun er takknemlig for solskjermingen familien har fått på plass i huset.

 

Farger

Det du kanskje først biter deg merke i hjemme hos Vaida er fargene. Vaida er ikke redd for å bruke farger, noe som har gitt hjemmet et lunt og personlig preg. Lamellgardinene på kjøkken/stue er det første eksempelet, med sin mørke, gråblå farge.

– Gardinene skjermer virkelig for solen, som kan være ganske skarp inn vinduet på morgene forteller Vaida – og viser hvordan hun enkelt justerer vinkelen på lamellene.

God solskjerming og et nytt rom ute

Rett utenfor stue- og kjøkkenvinduene har familien en stor terrasse med flott utsikt over Mjøsa. Her har de ganske nylig fått installert en terrassemarkise som de har mulighet til å vippe forover – en funksjon som er veldig kjekk når solbuen er lav.

Du tar markisen ut og inn ved hjelp av fjernkontroll. Vaida viser hvordan tippingen av fronten fungerer.

– Dette er veldig enkelt, forklarer hun når hun setter hendelen i festet og justerer markisen nedover. Buen på markisen gjør også at du sitter veldig avskjermet og i le for været – kveldene og sommeren blir jo lenger med en løsning som dette.

 

Soverommene

På det nye barnerommet har Vaida fått opp en grønn- og hvitmønstret lamellgardin som hun er veldig fornøyd med. Alt er klart her også, til babyen som kommer og Vaida forklarer at hun synes at det er viktig med litt liv og farger.

 

På foreldrerommet har paret en lys og lett plisségardin som kan justeres både fra topp og bunn.

– Vi er begge glad i lys inn på soverommet og denne gardinen skjermer faktisk akkurat nok for innsyn når det er mørkt ute også, foreteller Vaida.

Under kan du lese mer om produktene du finner hos familien :

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Filter
Kategorier: