La solskjermingen bli en del av ditt smarthjem | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

La solskjermingen bli en del av ditt smarthjem

Publisert: 20.05.20 / Skrevet av: Steinar Mæhlum

Du kan fremdeles åpne og lukke persienner og markiser med snorer og sveiv, hvis du ønsker det. Hvis ikke, spenner mulighetene fra en veggbryter for motorstyring, til appstyring og full integrering med resten av ditt smarte hjem. Her ser du hvordan du både kan få skreddersydd solskjerming og akkurat det nivået av automatisering som du ønsker deg.

Styr markisen ved hjelp av fjernkontroll eller app.

Det aller viktigste valget du gjør, er hva slags type solskjerming du trenger i stue, soverom, kjøkken og på uteplassen. Men siden solskjerming er et bidrag til komfort, kan du også vurdere i hvilken grad gardiner, persienner og markiser skal styre seg selv.

Kablet motorstyring

Den enkleste formen for motorstyring er kablet kontroll. En bryter på veggen for hvert vindu, med kabel på eller gjennom veggen til persienne eller zipscreen. Fordelen er at du vet hvor bryteren eller bryterne er plassert, og du trenger ikke forholde til noe teknologi.

Trådløs motorstyring

Vil du ha trådløs styring, har du to muligheter. De fleste velger en vanlig fjernkontroll, men stadig flere går for styring via en app på mobiltelefonen. Det gir flere fordeler enn at du slipper å lete etter fjernkontrollen. Da kan du programmere inn faste tider for når vinduene skjermes. Og om du ikke er hjemme, kan du sjekke at markisen er ute eller sørge for å trekke den inn hvis du ser på yr.no at det er spådd regn.

Styr solskjermingen fra mobilen.

Smartstyring

Når kontrollen av solskjermingsprodukter er over på «nettet», begynner enda flere muligheter å åpne seg. Har du, eller er du i ferd med å skaffe produkter som Phillips smartbelysning, Sonos smarthøyttalere eller boligalarm? Appstyringen av våre produkter er kompatibelt med disse, med systemet Tahoma fra Somfy.

Dermed kan du når du skal legge deg, si «”Ok Google, sovetid” for å lukke persienner og garasjeport, slå av lysene og aktivere alarmen.

Sol- og vindautomatikk

Uavhengig av apper eller brytere på vegger; med sol- og vindautomatikk har du sensorer gjør at vinduer og uteplass dekkes til når varmen fra sola overstiger en viss terskel, mens for eksempel markiseduker og utvendige persienner vil trekkes opp hvis vinden blir for sterk. Et enkelt og forutsigbart system. Sørg for å kombinere dette med en type fjernkontroll slik at du kan unngå at persiennene stenger akkurat i det du sitter og beundrer utsikten.

De fleste kunder velger trådløs fjernkontroll til motorstyring.

Manuell styring

Du kan velge de aller fleste produkter uten noen form for motorstyring. Det betyr at du må justere lameller og markiseduk ettersom hvilket behov, og det betyr selvsagt at du går glipp av muligheten til å komme hjem til et litt svalere hus fordi persiennene har stått åpne hele dagen. Alt dette er en smaksssak. Men på tunge garasjedører og store markiser vil vi direkte fraråde manuell styring.

Stemmestyring eller sveiver og snorer? Valget er ditt, vi leverer uansett skreddersydde solskjermingsprodukter med høy kvalitet.

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Filter
Kategorier: