Løftet boligen med plisségardiner | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Løftet boligen med plisségardiner

Publisert: 07.08.19 / Skrevet av: Sarah Engan Johansen

Silje og Harald flyttet inn i den nye, lyse boligen sin på sommeren og merket straks behovet for solskjerming. Husets store vinduer er i stor grad vendt mot vest og familien er glad i lyset som kommer inn. Den voldsomme varmen vinduene slipper inn om sommeren hadde de imidlertid ikke forutsett.

Gjennom hele huset har familien blant annet tatt i bruk mye plisségardiner – med litt forskjellig form og funksjon etter romtype og behov. I noen av rommene var det aktuelt med mørklegging. Andre steder var det viktigere å skjerme for sol og innsyn.

På kjøkkenet var det viktig å skjerme for innsyn og sol. Her er gardinen også utstyrt med den barnesikre justeringsmekanismen Smartcord.

Les også: Plisségardiner – rom for rom

Plissé på kjøkken

På kjøkkenet ønsket familien på fem å skjerme for innsyn, samtidig som det var et poeng å skjerme for varme og sol som kommer inn det vestvendte vinduet store deler av dagen. Her ble det derfor valgt en lys og lett Duette ® plissé som ikke tar mye av lyset inn, men som skjermer effektivt for varme. Denne plissévarianten kan du både ta ned fra toppen og heise opp fra bunnen. Muligheten å ta gardinen ned fra toppen er helt super når familien ønsker å skjerme for innsyn, men samtidig slippe inn enda mere dagslys og ha muligheten til å se litt ut selv. Gardinen har også en barnesikker pumpesnor, Smartcord, som tar gardinen opp og ned ved en lett håndbevegelse.

Plisségardninen på foreldrerommet myker opp interiøret. Gardinen kan justeres både fra topp og bunn fungerer både med tanke på mørklegging og innsynsskjerming.
Plisségardninen på foreldrerommet myker opp interiøret. Gardinen kan justeres både fra topp og bunn fungerer både med tanke på mørklegging og innsynsskjerming.

Les også: Rengjøring av plisségardiner

Plissé på soverom

På soverommene var det et poeng å få mørklagt rommene i stor grad, samtidig som farge og stil på solskjermingen skulle oppleves som matchende til interiøret. Den delikate gardinen i det høye og smale vinduet på foreldrerommet er med og løfter interiøret på det hyggelige soverommet.

De lystette plisségardinene er mer enn gode nok med sitt så godt som mørkleggende resultat når du har heist dem ned. Som vist på bildet fra barnerommet under: Du ser kun en liten lysspalte i kanten av vinduet, noe som ikke skjemmer nevneverdig for søvn og ro.

På soverommene var det viktig å kunne mørklegge. Her ser du hvor mørkt en mørkleggende plissé gjør det, selv i fult dagslys.

Plissé i stuen

I stuene nede er det brukt plisségardiner med farger som bygger fint rundt interiøret. Her er fungerer gardinene like mye som varmeskjerming på sommeren som at de kommer til å lune og redusere kuldeinnslippet om vinteren. Gardinene og fargetonen som er valgt slipper inn litt lys og bygger stemningen i rommene.

Les også: Hva er den beste solskjermingen i stua?

Plisségardninene i stuene nede gir rommet karakter, demper sommervarmen og slipper inn et behagelig lys.

Vil du se mer fra huset til Silje og Harald? Se hvordan de løste utfordringen med stekende sol i stue og på terrasse her.

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:
Tags
#plissegardiner plisse Plissegardin

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
#plissegardiner plisse Plissegardin
Filter
Kategorier: