Med farger og varme inn i 2020 | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Med farger og varme inn i 2020

Publisert: 10.01.20 / Skrevet av: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Thaule
Vi kaster oss over ferske interiørblader og leser trendekstpertenes tanker for 2020. Vi kommer garantert ikke til å hoppe på alle retningene som beskrives, men det er morsomt å følge med på hva som rører seg.

 

Farger er blitt normalt og fargenes inntog får enda sterkere fotfeste hos «folk flest» nå. Det skal ikke lenger være samme fargeskala på alle rom. Vi innreder for funksjon og hvordan rommet oppleves, ikke bare for at det skal se fint ut. Folk vil ha det lunt og hyggelig, og flere tør gå for mer personlig og variert stil. Vi jakter på opplevelser og inntrykk i et rom på samme måte som vi gjør når vi er ute i naturen.

 

Fra hvitt og grått som basisfarger, foretrekker folk nå varme jordfarger fra helt lyse sandfarger til mørke blå-, grønne- og bruntoner. Fargene er fortsatt sortaktig, men det er mange tegn på at renere mer fargesterke varianter er på vei.

La deg inspirere av Jontun sine interiørfarger for 2020

Ekte vare

Interiørene mykes også opp med økt bruk av tre. I gulvmoten vises det tydelig i de klassiske mønsterparkettene som er tilbake. Vegger kles med trepanel eller finer sammen med malte, fargede flater. Dette tilfører en lunhet til rommet og opplevelsen av nærhet til naturen og ekte vare.

 

Innslag av treverk i interiøret vil vi se mye av i 2020.

Kvalitet i valgene

Førstegangskjøpere og oppussere vokste opp i hvite hjem. Som en reaksjon på dette inspireres de av naturen og 70- og 80-tallets fargebruk. Bærekraft tas som en selvfølge og fokus på kvalitet og varige valg vil prege interiørmoten.

 

Hjemlig er et ord som brukes stadig oftere i forbindelse med innredning av kontorer og institusjoner. Før brakte vi hotellstilen til hjemmet – nå ønsker vi det hjemlige også i offentlig rom. Atmosfære og opplevelse er viktig del av den nye estetikken.

Hjemlig preg på omgivelsene i det offentlige rom

Det er helt tydelig at vi går et tiår med mer farger, identitet og lekenhet i møte. Dette kan jo bare bli gøy – velkommen 2020!

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:
Tags
bærekraft farger inspirasjon trender2020 varme

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
bærekraft farger inspirasjon trender2020 varme
Filter
Kategorier: