Mer enn en garasjeport | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Mer enn en garasjeport

Publisert: 03.07.20 / Skrevet av: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Thaule
Ved å bestille en garasjeport fra Kjells markiser kan du skreddersy funksjonaliteten og utseendet på garasjeporten etter ditt hjem.

Ingen andre nasjoner bruker like mye energi, tid, og penger på oppussing enn oss nordmenn. Hvis det er én ting som kjennetegner oss som folkeslag, så er det nok ikke at vi er født med ski på beina, men at vi liker å ha det fint hjemme. Ved å male, flislegge og tapetsere vegger, gulv og tak, prøver vi å skape en bolig som representerer oss som person.

Les mer om interiørtrendene for 2020.

Garasjeport i harmoni med huset

Ofte blir garasjeporten utelatt fra dette arbeidet. Garasjeporten er en av de mest definerende delene av bygningsfasaden, og ofte ser vi at det tas i bruk standardløsninger uten hensyn til boligens arkitektur. Men en ærverdig sveitservilla stiller andre krav til garasjeportens utseende en en moderne funkisbolig. Ved å bestille en skreddersydd garasjeport fra Kjells Markiser, kan du utforme garasjeporten etter en rekke kriterier, slik at din garasjeport og din bolig går sammen som hånd i hanske.

Denne garasjeporten er tilpasset både i størrelse og farge til å passe i garasjebygningen.

 

Få det akkurat som du vil

Kjells garasjeporter kan kombineres på et utall forskjellige måter! Du kan velge mellom fem forskjellige portfronter, med eller uten vindu, og du kan også bestille dør til garasjen som matcher garasjeporten. Garasjeportene leveres i tre standardfarger: svart, hvit og antrasitt, men kan også spesiallakkeres i over 200 forskjellige farger! Alt dette blir skreddersydd etter portåpningen i din garasje. Du trenger ikke løfte en finger for å få en ferdig, skreddersydd løsning.

Les også om hvordan ny garasjeport er en god forsikring.

Du kan velge mellom flere fronter til din garasjeport. Speilmønster som dette passer svært godt til tradisjonelle trehus og villaer.

 

I tillegg har våre garasjeporter muligheter for motorisering fra Somfy, som gjør at du kan automatisere din garasjeport sammen med husets persienner og screens. Se for deg at huset venter på deg til du kommer hjem. Når GPS-en i mobilen din nærmer seg boligen din, åpner garasjeporten seg for deg, og lukkes igjen når du har kommet inn i huset igjen. Helt automatisk, og nesten magisk!

Laget for å vare

Kjells garasjeporter er også svært holdbare. De vedlikeholdsfrie portene holder seg fine år etter år uten at du trenger å olje, male eller lakke. Portene har kraftige beslag og skinnesystem med dobbel så tykk galvanisering enn det som er vanlig, vanntetting og høy isolasjonsverdi. Dette er garasjeporter som virkelig er laget for norske forhold.

Ved å plassere vinduene på motsatt side har eieren av denne garasjen skapt en symmetrisk løsning som ikke kan oppnås med standardiserte garasjeporter.

 

Fyll ut skjemaet i vår nettbutikk for å få gratis oppmåling og et uforpliktende tilbud hjemme hos deg!

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:
Tags
garasje garasjeporten garsasjeport harmoni valgmuligheter

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
garasje garasjeporten garsasjeport harmoni valgmuligheter
Filter
Kategorier: