Mer tid til kaffe og bilmekking

Del innlegg:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

- At hverdagen med bil og garasje plutselig blir enkel er kanskje den tilbakemeldingen jeg får oftest, forteller Stig. I tillegg forteller kunden ofte at de er overrasket over hvor stillegående portene våre er.

Kos deg med kaffe og bilmekking - garasjeporten skal du slippe å bekymre deg over.

Enklere hverdag

– At hverdagen med bil og garasje plutselig blir enkel er kanskje den tilbakemeldingen jeg får oftest, forteller Stig. I tillegg forteller kunden ofte at de er overrasket over hvor stillegående garasjeportene våre er.

Stig er garasjeport-eksperten hos Kjells Markiser

Finner løsningen

Stig er selger hos Kjells Markiser og har sett både det ene og andre av gamle og tunge garasjeporter som ikke fungerer som de skal.

– Å erstatte gamle garasjeporter som ikke går, er kanskje det vi oftest jobber med. forteller selgeren og fortsetter med glimt i øyet: Å finne en løsning som passer akkurat deg og din garasje har vi vel egentlig blitt ekspert på etter hvert.

Kjells markiser leverer skreddersydde garasjeporter i alle fasonger og farger

Tilnærmet vedlikeholdsfrie

Kjells Markiser leverer garasjeporter med alle mulige overflater og de er lette og enkle å bruke. Garasjeortene leveres på skreddersøm, som vil si at du ikke trenger å ta hensyn til standardmål eller bygge om garasjen for å få montert porten. Det faktum at portene også leveres med så mange ulike overflater gjør også at du som kunde finner en port som kan passe – enten du har blått funkishus eller Røros-rødt småbruk.

– Noe av det beste er kanskje at portene våre er så godt som vedlikeholdsfrie. Bruk tiden på å drikke kaffe eller mekke på bil i stedet, råder Stig, og avslutter smilende: – Så skader det jo ikke å muligens stryke litt silikon på gummilisten på vinteren, så porten ikke fryser fast.

Sjekk utvalget og mulighetene våre under!

Relaterte produkter

Hos oss får du skreddersydde garasjeporter ferdig montert. Vi leverer et stort utvalg produsert i høy kvalitet på nøyaktige mål.

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

Fylle ut vårt kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt for en gratis befaring. En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, viser deg farge- og materialprøver, og tar nøyaktige mål.

Når dere er enig om en løsning som dekker dine behov, får du et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

«God morgen, trekk ut markisen!»

Gjennom en app kan du bestemme selv når sola skal få titte fram gjennom vinduet om morgenen, eller temperaturen ute bestemmer om markisen skal skyggelegge terrassen eller ikke. Det er mange muligheter for å styre ting i huset gjennom digitale løsninger. Lær mer her.

Slik skjermer du skråvinduene

I dag er det svært populært med store skråvinduer, spesielt i stuer. Men med tanke på solskjerming kan skråvinduer by på utfordringer. Både plisségardiner og lamellgardiner kan konstrueres for oppsett i skråvindu.