Mer tid til kaffe og bilmekking - Kjellsmarkiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Mer tid til kaffe og bilmekking

- i stedet for oljesøl og mekking på garasjeporten

Publisert: 09.15.17 / Skrevet av: Designer og blogger Sarah Engan Johansen

Enklere hverdag

– At hverdagen med bil og garasje plutselig blir enkel er kanskje den tilbakemeldingen jeg får oftest, forteller Stig. I tillegg forteller kunden ofte at de er overrasket over hvor stillegående garasjeportene våre er.

Stig er garasjeport-eksperten hos Kjells Markiser

Finner løsningen

Stig er selger hos Kjells Markiser og har sett både det ene og andre av gamle og tunge garasjeporter som ikke fungerer som de skal.

– Å erstatte gamle garasjeporter som ikke går, er kanskje det vi oftest jobber med. forteller selgeren og fortsetter med glimt i øyet: Å finne en løsning som passer akkurat deg og din garasje har vi vel egentlig blitt ekspert på etter hvert.

Kjells markiser leverer skreddersydde garasjeporter i alle fasonger og farger

 

Tilnærmet vedlikeholdsfrie

Kjells Markiser leverer garasjeporter med alle mulige overflater og de er lette og enkle å bruke. Garasjeortene leveres på skreddersøm, som vil si at du ikke trenger å ta hensyn til standardmål eller bygge om garasjen for å få montert porten. Det faktum at portene også leveres med så mange ulike overflater gjør også at du som kunde finner en port som kan passe – enten du har blått funkishus eller Røros-rødt småbruk.

Kos deg med kaffe og bilmekking – garasjeporten skal du slippe å bekymre deg over.

– Noe av det beste er kanskje at portene våre er så godt som vedlikeholdsfrie. Bruk tiden på å drikke kaffe eller mekke på bil i stedet, råder Stig, og avslutter smilende: – Så skader det jo ikke å muligens stryke litt silikon på gummilisten på vinteren, så porten ikke fryser fast.

Sjekk utvalget og mulighetene våre under!

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:
Tags
Garasjeport garasjeporter skreddersydd stillegående

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
Garasjeport garasjeporter skreddersydd stillegående
Filter
Kategorier: