Null svette med utvendige persienner | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Null svette med utvendige persienner

Publisert: 07.02.20 / Skrevet av: Sarah Engan Johansen
Visste du at utvendige persienner er den solskjermingen som er best når det gjelder å holde solvarmen ute? Sliter du med varme soverom eller oppholdsrom er det med andre ord persiennen du bør invitere for å redde dagen din.
Men persienner er ikke bare persienner. Det er mulig å drukne i jungelen av muligheter. Her kommer derfor en liten oppklaring og guide – sånn at du ikke går deg vill så lett.

 

Helten som redder deg fra svette

Solen kan gjøre ellers velfungerende rom helt uutholdelige. For å ta tilbake bruken av rommet finnes det mange løsninger, men utvendige persiennen er uten tvil den mest effektive. En persienne tar opp til 90% av varmen du ellers ville ha sluppet inn i huset. Selv med lamellene ganske åpne, kan persiennene spare deg for mye svette og ulevelige rom gjennom solmånedene.

Varmen kan gjøre rom ulevelig. Det ønsker vi å gjøre noe med.

50 mm – Kjært barn har mange navn

Persiennen på 50mm er vår “vanligste” persienne og finnes også i flere utførelser. Alle 50mm-persiennene har inkludert vindsikring i form av oppstammede stålwire. Du kan velge å få de levert enten i aluminium- eller plastisol-kasse. 50mm-persiennen kommer i flere utførelser med flere muligheter. Her er oversikten over de:

Kjells LS50

Dette persiennen som fungerer best på små vinduer, med maks bredde på 180cm. Den kan ikke motoriseres, men kan derimot monteres på vippevinduer, som gjør at du kan ha vinduet åpent, mens du har persiennen nede. Du justerer den med snor og vendestav.

Variant og Spesial-persiennen (LV50 og LS50) kan du montere på vinduet, slik at du fortsatt kan åpne vinduet med persiennen nede.

Kjells LV50

Denne persiennen kan monteres på opp til 300cm brede vinduer. Denne kan også monteres på vinduet og fungerer dermed fint på vippevinduer. Persiennen kan ikke motoriseres og betjenes  manuelt med runddragssnor eller innvendig sveiv.

50mm-utvendige-persienner
L50-persiennen kommer i lange lengder og kan motoriseres

Kjells L50

L50 er den ordinære persiennen som kan motoriserer og ha bredder helt opp til 400cm. Den monteres på vegg (ikke vindu) og fungerer derfor for eksempel fint på fasader hvor du ikke har vinduer som skal åpnes. Denne persiennen kan også sammenkobles. Det vil si at du kan styre en hel vindusvegg fra et sted om du vil.

Utvendige persienner - 80 mm - Tilpasset din fasade
80mm utvendig persienne tåler det meste av vær og vind og kan monteres i opp til 5 metere hele lengder

Kjells L80 – “værguden”

Vår 80mm fasadepersienne tåler det meste. Den kan ha bredder opp til 500cm og justeres med enten motor eller sveiv. Den har innebygd vindlås i toppkassen og har også styreskinner på sidene, som gjør at persiennen holder seg fint oppe og åpen, selv i skikkelig rufsete vær. Persiennen brukes typisk på vinduer du vanskelig når til vanlig da den trenger lite ettersyn og “klarer seg selv” gjennom det meste av vær og vind. Den er også brukt mye på næringsbygg på grunn av bredden på lamellene og høyden på persiennen som kan dekke opp ti 4 meters høyde. Denne persiennen kan også sammenkobles.

Over har du oversikten over hva du får med de ulike persiennene. Klikk for å se bildet på fullskjerm

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Filter
Kategorier: