«Ny stue» i julegave? | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

«Ny stue» i julegave?

Publisert: 07.11.19 / Skrevet av: Steinar Mæhlum

Julen nærmer seg, og du tenker kanskje: «Hva skal gi til han eller hun som har alt de trenger?» Hva med å investere i bedre bokvalitet i form av et gavekort fra Kjells markiser? Eller hva med å spandere på deg selv delvis ny stue til jul?

Det er grenser for hvor mange dingser og hvor mye klær man trenger. Likevel er det tradisjon at vi kjøper ting til hver andre i julegave. Hva da med å tenke litt utenfor boksen og bidra til at familie eller venner får en enda mer trivelig stue eller veranda? Eller at de som klager på at det er så varmt – og lyst – på soverommet i sommerhalvåret endelig får seg en skikkelig rullegardin?

Hos Kjells markiser kan du kjøpe gavekort ved å kontakte oss på telefon 95 300 800. Be kundeservice sette deg over til noen som kan hjelpe deg med gavekort. Summen på gavekortet bestiller du selv.

Og bare for å ha nevnt det: Selv om du er full av omtanke for andre, er det lov å tenke litt på seg selv også. Hvis du er en av de som får familien på besøk til jul, hvorfor ikke gi stua en lett ansiktsløftning?

Bestiller du innen 15. november skal vi sørge for at du får persienner eller plisségardiner til jul – som en julegave fra deg selv!

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:
Tags
gavekort gavetips

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
gavekort gavetips
Filter
Kategorier: