Nytt liv inne etter screensene kom på plass | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Nytt liv inne etter screensene kom på plass

Publisert: 01.05.20 / Skrevet av: Sarah Engan Johansen
«Hverdagen med screens er helt fantastisk!» forteller Ellen med innlevelse.
Familien på fem har en enebolig med store vindusflater i Sandefjord. Våren og solen kommer tidlig her – noe familien tidligere merket litt for godt, innenfor de store vinduene.
Ellen Harbo er kjempefornøyd med screensene.

Kokte fra tidlig på morgenen

«Tidligere, da vi kom ned i første etasje, var det allerede kokvarmt fra tidlig om morgenen. Vi måtte åpne skyvedør og ytterdør for å få gjennomtrekk», forklarer Ellen «Med screensene nede er det nå svalt og kjølig i rommet».

Hvit innramming på screensene matcher vindusomrammingen på huset ellers.

Ellen og mannen valgte grå screens med hvite lister, for å ta opp fargene fra vindusomrammingen på huset. Selve screenduken valgte de å ha i mellomgrå – for å kunne se igjennom og bevare utsikten så godt som mulig.

 

Ikke bare forskjell i temperatur

«Det var heller ikke mulig å bruke TVn i rommet tidligere», forteller Ellen. «Sola sto rett på og vi så ingenting i refleksjonen i skjermen».

Det er med andre ord ikke bare temperaturen som har endret seg. Familien kan nå se TV og være sammen i rommet uten å sjeneres av lys og varme. Og rommene har fått de bruksområdene de var ment for.

Gutta kan nyte is og utsikt i vinduskarmen uten å koke bort.

Enkel styring med fjernkontroll

Screensene dekker to dobbeltvinduer og en skyvedør på hele fire meter. Det er mye vindusflate og mange meter med screens å kontrollere. Familien har valgt et motorisert system hvor de styrer solskjermingen med en fjernkontroll. Med denne velger de hvilken sone de skal kontrollere – men kan også, dersom de ønsker, velge å styre alle screensene på en gang.

Hverdagen bak den fire meter store skyvedøren har bitt en helt annen etter at screensene kom på plass.

«Vi kar valgt å feste fjernkontrollen på veggen ­– rett ved døren, når vi ikke bruker den» viser Ellen og avslutter med å fortelle at både hun og resten av familien synes hverdagen med solskjerming er lettvint med løsningen de har valgt.

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Filter
Kategorier: