Og vinneren av solskjerming inntil kr 30.000,-… - Kjellsmarkiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Og vinneren av solskjerming inntil kr 30.000,-…

Publisert: 10.27.17 / Skrevet av: Frode S. Syvertsen - Foto: Elisabeth Sveum

…Hildur Lillevik, gratulerer!

Foto: Se og Hør

I anledning at det snart er 30 år siden TV Norges suksessprogram Casino ble sendt første gang, hvor Kjells markiser var sponsor og der igjennom la grunnlaget for at vi i dag er størst på solskjerming, hadde vi en jubileumskonkurranse i vår høstkampanje. Konkurransen gikk enkelt ut på at alle som kjøpte solskjerming i kampanjeperioden var med i trekningen av å få dekket sitt kjøp med inntil kr 30.000,-. Vinneren ble Hildur Lillevik fra Hobøl. Hun kjøpte en stor, flott motorisert og fjernkontroll-styrt terrassemarkise, som med montasje bikket kr 30.000,-, noe som betyr at hun vant maksimumsbeløprt på kr 30.000,-.

Etter to uhell siste uke hvorav det ene resulterte i 16 sting i beinet, uttalte Hildur i jobbkantina at nå må ulykka snu! Få timer senere fikk hun telefonen fra Kjells markiser… ?. Hildur, som er strålende fornøyd med sin markise, har lenge hatt lyst på lekre solskjermings-interiørgardiner og sier med et lurt smil at denne premien fort kan lønne seg for Kjells markiser! Uansett vi gratulerer Hildur med premien!

Filter
Kategorier:

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Filter
Kategorier: