På tide å tenke på uteplassen | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

På tide å tenke på uteplassen

Publisert: 15.03.19 / Skrevet av: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Thaule
Våren er rett rundt hjørnet, selv om det for mange av oss er lite som tyder på det. Men under snøen og om en liten stund kommer uteplasser til syne og vi trekker ut og vil nyte vårens første varmende solstråler.

Vi nordboere oppholder oss mye hjemme og inne i vinterhalvåret og er i verdenstoppen når det gjelder å bruke tid og penger på hjemmene våre for å skape den koselige atmosfæren rundt oss. Nå er det altså tid for å gjøre det samme for uteplassen.

Smarte grep – lenger sommer

Vi er jo ikke bortskjemt med varme somre, men det er noen grep man kan ta for å forlenge sommeren og kveldene på uteplassen. En rekke produkter kan skjerme for blant annet vind, en lett regnbyge eller gi et ekstra rom. På denne måten kan man hygge seg ute selv om været ikke er strålende.

 

Begynn planleggingen i dag og gjør deg klar for mange og lange stunder ute i vår og sommer. Her har du en oversikt over løsninger for å skape en funksjonell og trivelig uteplass:

 

Markise

Her får du dekket alle behov: Den holder den verste varmen ute på varme sommerdager, gir ekstra skygge på uteplassen, skjermer for sjenerende sollys og beskytter mot direkte sol. Les mer her

 

Nova terrassemarkise fra Kjells markiser

Screens

En vertikalmarkise passer ypperlig som levegg til din uteplass. På den måten kan du øke brukstiden av terrassen og nyte tiden ute med venner og familie. Vertikalmarkisen tilpasses slik at den går i ett med bygget eller verandaen. Les mer her

Levegg

En fleksibel levegg som trekkes ut av kassetten og festes i valgt posisjon. Innebygde fjærer strammer duken og kassetten sørger for full beskyttelse i innrullet posisjon. En vertikalmarkise som kan monteres både vannrett og loddrett. Les mer her

 

Pergola

Pergolaen har stabiliteten til et fastmontert tak, men fleksibiliteten til en markise.

Den gir deg et ekstra uterom, og har et fleksibelt og utvidbart taksystem med føringsprofiler fastmontert i bakken. Disse har en konstruksjon som tåler mye mer vind enn en ordinær terrassemarkise, og derfor gir pergola deg store muligheter til å bygge et hyggelig, definert uterom. Les mer her

 

Terrassevarmer

Det er hyggelig å kunne benytte seg av hjemmets utearealer så mye og lenge som mulig. Med en terrassevarmer kan du forlenge den trivelige utesesongen! Les mer her

 

 

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:
Tags
#markiser #pergola #screens levegg Terrassevarmer

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
#markiser #pergola #screens levegg Terrassevarmer
Filter
Kategorier: