Pergola - hva og hvordan? - Kjellsmarkiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Pergola – hva og hvordan?

Publisert: 05.27.18 / Skrevet av: Designer og blogger Sarah Engan Johansen

Hvordan skal du velge rett og hva skal du se etter når du vurderer solskjerming og pergola? Og hva er forskjellen på pergola og pergolino?

Tilbehør, spesialbraketter
Pergolino med spesialbraketter til festing over tak.

Hva er pergola og pergolino?

En pergola eller pergolino er et terrassetak hvor konstruksjonen er montert i bakken – ofte i tillegg til å være festet til tak eller vegg på huset. Pergolinoen har en duk som slutter der takkonstruksjonen slutter. En pergola har en buet senkefront som gjør at du også kan skjerme for f.eks lav kveldssol.

En pergola har buet senkefront

 

 

Når bør jeg velge en pergola eller pergolino?

Bor du i et område hvor det er mye vind? Konstruksjonen på både pergola og pergolino er meget solid, noe som gjør at denne kan i områder med mye vind – der hvor f.eks en ordinær terrassemarkise ikke vil holde.

Dersom du ønsker et ekstra uterom er pergola og pergolino mitt i blinken. Med begge konstruksjonene har du mulighet til å også montere sidevegger eller screens for å skjerme enda mere og virkelig legge til et uterom som både forlenger sommeren og utvider plassen i huset. En pergola får du med en bredde opp til 5 meter og en pergolino kan vi levere i opp til hele 7 meters bredde.

Bravona og Milano er modellene du kan velge mellom i vår eksklusive pergolino-serie.

Hvilke valg har du?

Konstruksjon: standardkonstruksjonen på både pergola og pergolino er grå, men kan leveres i flere forskjellige fargeutførelser. I tillegg kan du også velge utførelse fra vår serie med eksklusiv pergola. Disse har moderne design og solid aluminiumskonstruksjon som gir virkelig gir deg følelsen av luksus og utvidelse av huset.

Betjening: du kan velge mellom motor eller manuell betjening med sveiv.

Duk: vi har flere dukvalg, slik at du har mulighet til å finne noe som passer din bolig midt i blinken.

Sidevegger: Du kan montere levegger/screens til både pergola- og pergonlino-varianten. Dersom du ønsker en integrert, buet senkefront er pergola det du bør velge.

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:
Tags
#markiser #pergola pergolino solskjerming terrasse

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
#markiser #pergola pergolino solskjerming terrasse
Filter
Kategorier: