Pergolino – hva og hvordan?

Del innlegg:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Hvordan skal du velge rett og hva skal du se etter når du vurderer solskjerming og pergola? Og hva er forskjellen på pergola og pergolino?

Hva er Pergolino?

En Pergolino er et terrassetak hvor konstruksjonen er montert i bakken. I tillegg er den ofte også festet til tak eller vegg på huset. Pergolinoen har en duk som slutter der takkonstruksjonen slutter.

Tilbehør, spesialbraketter
Pergolino med spesialbraketter til festing over tak.

Når bør jeg velge en Pergolino?

Bor du i et område hvor det er mye vind? Konstruksjonen på Pergolino er meget solid. Derfor er denne løsningen fin i områder med mye vind – der hvor f.eks en ordinær terrassemarkise ikke vil holde.

Dersom du ønsker et ekstra uterom er Pergolino mitt i blinken. Du har mulighet til å også montere sidevegger eller screens. Dette for å skjerme enda mer og virkelig legge til et uterom som både forlenger sommeren og utvider plassen i huset. En Pergolino kan vi levere i opp til hele 7 meters bredde.

Bavona og Melano er modellene du kan velge mellom i vår eksklusive Pergolino-serie.

Hvilke valg har du?

Konstruksjon: Standardkonstruksjonen på Pergolino er grå, men kan leveres i flere forskjellige fargeutførelser. I tillegg kan du også velge utførelse fra vår serie med eksklusiv pergola. Disse har moderne design og solid aluminiumskonstruksjon. Designet gir deg virkelig følelsen av luksus og utvidelse av huset.

Betjening: Motor

Duk: Vi har flere dukvalg. Slik har du mulighet til å finne noe som passer din bolig midt i blinken.

Sidevegger: Du kan montere levegger/screens til Pergolino.

Relaterte produkter

Vi har gleden av å presentere vår nye markisedukkolleksjon med over 160 duker! Her skulle det være noe for enhver smak.
Pergolino er vår klassiske pergolamarkise som gir deg en definert uteplass og skjermer for både sol og regn.
Vi kan også tilby flere andre typer eksklusive pergola eller paviligjon modeller som over Melano.
Screens er en utvendig rullegardin som passer til nesten alle bygninger. Med et nøytralt utseende integreres de i fasaden på en lekker og stilfull måte.

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

Fylle ut vårt kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt for en gratis befaring. En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, viser deg farge- og materialprøver, og tar nøyaktige mål.

Når dere er enig om en løsning som dekker dine behov, får du et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Gjør deg klar til sommeren

Med en god terrassemarkise er alt klart til deilige sommerdager på terassen eller verandaen. Vi har oppskriften på en god sommer – inkludert Kjells gode potetsalat litt lenger ned i teksten!

Vårens og sommerens festdager

Vårens og sommerens festdager står på rad og rekke og venter spent foran oss. Vi gleder oss til å møte venner, nyte god mat og drikke og ikke minst, kunne sitte ute rundt et bedre måltid. Hvordan sikrer du deg den aller beste utefestopplevelsen?

Terasserommet – mulighetene

Utestue, hagestue, paviljong, pergola, lysthus, vinterhage – det finnes mange måter å få en uteplass som inviterer til uteliv selv om ikke vær og temperatur gjør det.