Pergolino - hva og hvordan? | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Pergolino – hva og hvordan?

Publisert: 27.05.18 / Skrevet av: Sarah Engan Johansen
Hvordan skal du velge rett og hva skal du se etter når du vurderer solskjerming og Pergolino?
Tilbehør, spesialbraketter
Pergolino med spesialbraketter til festing over tak.

Hva er Pergolino?

En Pergolino er et terrassetak hvor konstruksjonen er montert i bakken. I tillegg er den ofte også festet til tak eller vegg på huset. Pergolinoen har en duk som slutter der takkonstruksjonen slutter.

Når bør jeg velge en Pergolino?

Bor du i et område hvor det er mye vind? Konstruksjonen på Pergolino er meget solid. Derfor er denne løsningen fin i områder med mye vind – der hvor f.eks en ordinær terrassemarkise ikke vil holde.

Dersom du ønsker et ekstra uterom er Pergolino mitt i blinken. Du har mulighet til å også montere sidevegger eller screens. Dette for å skjerme enda mer og virkelig legge til et uterom som både forlenger sommeren og utvider plassen i huset. En Pergolino kan vi levere i opp til hele 7 meters bredde.

Bavona og Melano er modellene du kan velge mellom i vår eksklusive Pergolino-serie.

Hvilke valg har du?

Konstruksjon: Standardkonstruksjonen på Pergolino er grå, men kan leveres i flere forskjellige fargeutførelser. I tillegg kan du også velge utførelse fra vår serie med eksklusiv pergola. Disse har moderne design og solid aluminiumskonstruksjon. Designet gir deg virkelig følelsen av luksus og utvidelse av huset.

Betjening: Motor

Duk: Vi har flere dukvalg. Slik har du mulighet til å finne noe som passer din bolig midt i blinken.

Sidevegger: Du kan montere levegger/screens til Pergolino.

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:
Tags
#markiser #pergola pergolino solskjerming terrasse

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
#markiser #pergola pergolino solskjerming terrasse
Filter
Kategorier: