fbpx

Plisségardiner i trendy høstfarger

Del innlegg:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Hold på høstfargene litt lengre. Ved å installere solskjerming i de høstfargene du liker best kan du nyte de fine fargene fra denne årstiden hele året.

Når høstfargene først viser seg frem, tar det ikke lang tid før de ligger i brune hauger på bakken. De én gang fargesprakende trærne står igjen nakne og kalde. Men fortvil ikke! Ved å installere solskjerming i de høstfargene du liker best kan du nyte de fine fargene fra denne årstiden hele året. Hos oss kan du få plisségardiner i de beste fargene høsten har på by på.

Hvorfor plisségardiner?

Plisségardiner er et flott alternativ til persienner og rullgardiner. De er fleksible, moderne og passer til alle rom. Det som er så flott med plisségardiner er at de skaper et naturlig dagslys uten skarpe skygger. Prøv deg frem med forskjellige vevstyper og farger for å få et unikt interiørpreg i ditt hjem. Vi har over 100 farger tilgjengelige på plisségardiner!

Bruk vårt designverktøy og la deg inspirere med forskjellige rom og farger.

Delikat jordtone eller lekker gul?

Det er ikke så enkelt å bestemme seg med så mange fine høstfarger å velge mellom.  Ønsker du en delikat og varm jordtone eller vil heller gå for en lekker gulfarge? Med Kjells designverktøy kan du enkelt se hvilke farger vi har tilgjengelige på våre solskjerminger. Du kan også velge hvilket rom du vil installere det i og hvilken farge veggene skal ha. Er du fortsatt usikker kan du bestille en gratis befaring av oss!

Usikker på hva du skal velge? Les mer om for eksempel hvordan du velger din stil med lamellgardiner her

Relaterte produkter

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

Fylle ut vårt kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt for en gratis befaring. En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, viser deg farge- og materialprøver, og tar nøyaktige mål.

Når dere er enig om en løsning som dekker dine behov, får du et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Dette mener interiørekspertene om 2021

Hva skjedde det året vi alle plutselig ble sittende mye hjemme? Trendekspertene mener at det definitivt skjedde en del.
Vi har trålet interiørmagasin og nettsider og kan fortelle at vi har blitt mye mer opptatt av bærekraftighet i interiørvalgene vi tar. Ting skal også gjerne være smarte og ha mer enn én funksjon. Sterke og glade farger har for alvor gjort sitt inntog og det naturlige og organiske har fått større plass.

Trendvarslene – stemmer de?

Hvordan ble 2019 på interiørfronten? Hvert år er det alltid noen som mener noe om hva som blir årets trender. De siste årene har også vi prøvd å kaste lys over hva som blir det kommende årets interiørtrender.

Løsningen ble samme produkt i ”alle” rom

Duettegardinen kan justeres begge veier, så familien kan fortsatt få inn masse lys, men skjerme for innsyn gjennom terrassedøren om de ønsker det.
– Vi er så fornøyd med at vi valgte Duette ® med mulighet for å justering akkurat slik vi har behov for, sier hun ivrig.