Plisségardiner – rom for rom | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Plisségardiner – rom for rom

Publisert: 18.01.19 / Skrevet av: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Thaule
Valgene er mange – hva passer hvor? Kanskje har du bestemt deg for plisségardiner, men dekker det egentlig behovet og er det praktisk i det rommet det gjelder?

Vi snakker om to typer plisségardin; Plisségardin og Duette®. Ved første øyekast er de like, men Duette® er dobbel og gir flere valgmuligheter. Den isolerer bedre om vinteren og reduserer varmeinnslippet mer om sommeren. Du kan velge ulike betjeningsmåter som snorløs, motorisert osv og om den for eksempel skal være mørkleggende.

 

I hvilke rom passer plisségardin best? Få oversikten her:

 

Stue

Plisségardin et mykt alternativ til persienne og lameller, er enkel å montere og tar liten plass. Den kan skyves helt sammen, eller trekkes ut og dekke hele eller deler av vinduet – alt etter behov. Den gir et behagelig og mykt lys. Siden den så lett kan justeres kan den fint for eksempel dekke deler av vinduet for å hindre gjenskinn på TV og samtidig gi rommet dagslys. Siden den tar liten plass og monters i vinduskarmen kan man fint kombinere med klassiske tekstilgardiner på hver side av vinduet for et lunere uttrykk.

 

Kjøkken

Plisségardin med LiteRise® trådløst system har betjening og funksjon blitt bedre enn noen gang. Enkelt justerer du gardinen i ønsket posisjon uten løse tråder som henger utover kjøkkenbenken. Kanskje foretrekker du mindre innsyn når du arbeider, men selv ønsker å kunne se ut. Plissegardinen gir deg disse mulighetene da du kan justere den ovenfra og ned. Hvis hendene er klissete midt i matlagingen kan et lett dytt på plissegardinen med håndbaken justere dens posisjon.

 

Bad

På badet ønsker vi å skjerme for innsyn, men samtidig få inn litt dagslys. Her passer det ypperlig med Duette®  som kan reguleres ovenfra og ned. Gardinen kommer i mange farger, tykt og lystett stoff, bla tekstiler som egner seg godt for fuktige rom.

 

Gang

Duette® er en løsning som også er egnet til takvinduer og vinduer med avvikende form. I gang og hall har mange også et langt smalt vindu ved siden av inngangsdøren eller lignende. Plissé og Duetté kan spesialtilpasses etter ditt behov.

 

Soverom

På soverommet ønsker vi oss behagelig nattesøvn. Vil du ha det helt mørkt, eller liker du at naturlig lys slipper inn om morgenen? Plisségardiner er lysfiltrerende, mens Duette® kan du få så godt som lystett med dobbelt lag stoff som samtidig gjør den energibesparende og lyddempende. Plisségardinene kan fås med LiteRise® og  SmartCord® – begge barnesikreløsninger slik at ikke løse snorer henger som potensielle farer for aktive barn i lek.

 

Med andre ord har du utallige muligheter slik at en plisségardin passer i alle rom.

 

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:
Tags
#duette #plissegardiner Duette plisse duettegardin duettegardinen plisse gardin

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
#duette #plissegardiner Duette plisse duettegardin duettegardinen plisse gardin
Filter
Kategorier: