Plisségardiner – rom for rom | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Plisségardiner – rom for rom

Publisert: 18.01.19 / Skrevet av: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Thaule
Valgene for plisségardiner er mange – hva passer hvor? Kanskje har du bestemt deg, men dekker det egentlig behovet og er det praktisk i det rommet det gjelder?

Vi snakker om to typer plisségardin; Plisségardin og Duette®. Ved første øyekast er de like, men Duette® er dobbel og gir flere valgmuligheter. Den isolerer bedre om vinteren og reduserer varmeinnslippet mer om sommeren. Du kan velge ulike betjeningsmåter som snorløs, motorisert osv og om den for eksempel skal være mørkleggende.

Les også: Rolf forklarer – Duette og plisse hva er hva?

I hvilke rom passer plisségardin best? Få oversikten her:

Stue

Plisségardin er et mykt alternativ til persienner og lameller, er enkel å montere og tar liten plass. Den kan skyves helt sammen, eller trekkes ut og dekke hele eller deler av vinduet – alt etter behov.

Den gir et behagelig og mykt lys. Siden den så lett kan justeres kan den fint for eksempel dekke deler av vinduet for å hindre gjenskinn på TV og samtidig gi rommet dagslys. Siden den tar liten plass og monteres i vinduskarmen kan man fint kombinere med klassiske tekstilgardiner på hver side av vinduet for et lunere uttrykk.

Med effektiv solskjerming vil du også unngå solskader på møbler, tekstiler og gulv.

Doble plisségardiner isolerer mot varme om sommeren, og om vinteren reduseres varmetap gjennom vinduene.
Doble plisségardiner isolerer mot varme om sommeren, og om vinteren reduseres varmetap gjennom vinduene.

Les også: «Ny stue» i julegave?

Kjøkken

Plisségardin med LiteRise® trådløst system har betjening og funksjon blitt bedre enn noen gang. Enkelt justerer du gardinen i ønsket posisjon uten løse tråder som henger utover kjøkkenbenken.

Kanskje foretrekker du mindre innsyn når du arbeider, men selv ønsker å kunne se ut. Plissegardinen gir deg disse mulighetene da du kan justere den ovenfra og ned.

Hvis hendene er klissete midt i matlagingen kan et lett dytt på plissegardinen med håndbaken justere dens posisjon.

Plisségardiner er et lekkert alternativ til gardiner på kjøkkenet
Plisségardiner er et lekkert alternativ til gardiner på kjøkkenet. Særlig om du velger varianten med mulighet for åpning oppe og nede, du har da full kontroll på sol og innsyn.

Les også: Rengjøring av plisségardiner

Bad

På badet ønsker vi å skjerme for innsyn, men samtidig få inn litt dagslys. Her passer det ypperlig med Duette®  som kan reguleres ovenfra og ned. Gardinen kommer i mange farger, tykt og lystett stoff, bla tekstiler som egner seg godt for fuktige rom.

Hotellfølelse på badet med lekre interiørgardiner.
Hotellfølelse på badet med lekre interiørgardiner.

Les også: Fransk finesse møter norsk hytte

Gang

Duette® er en løsning som også er egnet til takvinduer og vinduer med avvikende form. I gang og hall har mange også et langt smalt vindu ved siden av inngangsdøren eller lignende. Plissé og Duetté kan spesialtilpasses etter ditt behov.

Solskjerming i trappen.
Styr både lys, sol og innsyn i gangen og i trappen.

Les også: Usikker på den beste løsningen hjemme hos deg? Få eksperten på døra.

Soverom

På soverommet ønsker vi oss behagelig nattesøvn. Vil du ha det helt mørkt, eller liker du at naturlig lys slipper inn om morgenen?

Plisségardiner er lysfiltrerende, mens Duette® kan du få så godt som lystett med dobbelt lag stoff som samtidig gjør den energibesparende og lyddempende.

Plisségardinene kan fås med LiteRise® og  SmartCord® – begge barnesikre løsninger slik at ikke løse snorer henger som potensielle farer for aktive barn i lek.

Kjells markiser skreddersyr Duette plissegardin slik at den passer til vinduer med skrå rammer.
Deilig med en myk start om morgenen – unngå sterkt sollys gjennom vinduene.

Med andre ord har du utallige muligheter slik at en plisségardin passer i alle rom.

Les også: Løftet boligen med plisségardiner

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:
Tags
#duette #plissegardiner Duette plisse duettegardin duettegardinen plisse gardin

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
#duette #plissegardiner Duette plisse duettegardin duettegardinen plisse gardin
Filter
Kategorier: