Raskeste vei til lunere uteplass hele året | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Raskeste vei til lunere uteplass hele året

Publisert: 20.11.20 / Skrevet av: Steinar Mæhlum

Fleksible levegger og tak gir en lun uteplass. Skaffer du deg i tillegg en terrassevarmer, har du et uterom som kan brukes store deler av året. Med Kjells Markisers toppmodell har du en vanntett og «smart» terrassevarmer som kan dimmes og styres med mobilen.  

Tenk deg en stjerneklar høstkveld eller en februardag med knallblå himmel og sol. Fantastisk stemning på uteplassen, men varmt er det ikke. Det kan du gjøre noe med! 

En lun veranda gjør at du kan nyte «utelivet» selv om det ikke er sommervarme ute. Da trenger du å gjøre noe med temperaturen, og du bør gjøre uteplassen skjermet for både nedbør og vind. Se lengre ned i artikkelen om hvordan du bygger ut uteplassen med levegg og tak.  

terrassevarmer
Kombiner terrassemarkise med en varmelampe for å få god varme i kroppen på fine, men kjølige kvelder.

Terrassevarmer

Velg mellom solide, sprutsikre og kompakte Smart IP24 eller den avanserte terrassevarmeren Burda Term 2000 fra Kjells Markiser. Uansett har du god varme på uteplassen med en gang du setter deg ned.  

Tyskproduserte Burda er en høykvalitets terrassevarmer: 

  • vanntett (IP67) 
  • kan styres av mobil-app via bluetooth (leveres også som Term 2000, uten bluetooth) 
  • kan dimmes ned i styrke 
  • starter med en lavere effekt for å unngå at sikringen ryker (se fakta-avsnittet nederst i saken) 
  • Ultra Low Glarereduserer rødt lys med 80 prosent. Du beholder den varme gløden, men slipper å sitte under en «rød lyskaster» 
Varmefelt Burda Term 2000
Du trenger ikke sitte rett under varmelampa for å ha nytte av en god terrassevarmer. Bunda 2000 har et nedslagsfelt på 14 kvadratmeter!

Fakta om terrassevarmere

Terrassevarmere bruker infrarødt lys der strålene varmer opp det de «treffer på» uten å tape varme til den kalde lufta. De kommer i to ulike versjoner, kortbølge og mellombølge. 

Mens mellombølge sies å likne på den intense varmen du kan føle av å sitte ved et bål, minner kortbølgevarmere mer om varmen du får fra solstrålene på sommeren. Kjells Markisers terrassevarmere bruker kortbølge. 

En utfordring med mange terrassevarmere er at de bruker mye strøm akkurat i det de slås på, og det kan få sikringer, spesielt automatsikringer til å gå, hvis enn 2000 Watts varmer er koblet til en 10 Ampers kurs. Et av unntakene er Burda Term 2000 fra Kjells Markiser. 

Med Zip Screen, her i kombinasjon med pergola, kan du velge åpen uteplass eller skjerming med både tak og levegg.

Den direkte varmen fra en terrassevarmer vil du ha glede av uansett. Men vil du gjøre uteplassen enda lunere, bør du vurdere å skjerme den for både nedbør og vind. 

Tak/Pergola/Terrassemarkise

Med et tak over uteplassen, kan du også sitte ut om det kommer noen regndråper. Terrassemarkise er en klassisk løsning som gir fleksibiliteten til å ha «åpen himmel» når du ønsker det. Med en pergola har de samme mulighetene, men med en mer solid konstruksjon. Støttebena til pergolaen gir også en fin mulighet til å montere screens som levegg. 

Les mer: Pergola – solskjerming med historisk sus 

En fleksibel levegg med markiseduk som trekkes inn i kassetten når den ikke er i bruk.

Levegg

En fleksibel levegg gjør at du kan åpne opp når det er varmt og vindstille. Bruk enten en vertikalmarkise som trekkes sidelengs inn og ut av en stående kassett, eller en Zip Screen. Screens som levegg tåler mye vind, og de små hullene gjør at du kan se ut gjennom den perforerte duken, mens for eksempel naboer på litt lengre avstand ikke vil ha innsyn. 

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Filter
Kategorier: