Rullegardin mot lav høstsol

Del innlegg:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje er du tilbake på hjemmekontor og trenger ro og konsentrasjon. Rust deg mot lav høstsol med en funksjonell rullegardin. Visste du at rullegardinen for eksempel kan være varmereflekterende? Det kan være et pluss ved kontorpulten.

Nå er det høst og det er mange som igjen har inntatt hjemmekontoret. Kanskje har du merket at kampen om oppmerksomheten har gjenoppstått. En av de største deltagerne i denne konflikten er selveste sola! Når den gjør sitt angrep på konsentrasjonen din gjennom vinduet, gjelder det å være forberedt. Med et raskt og effektivt trekk, eller kanskje bare et knappetrykk, kan du skifte ut sol og varme med skyggeleggende og varmereflekterende rullegardiner! Nok en gang er det fred til arbeid.

Rullegardiner til alle rom

Selvfølgelig er det ikke bare kontor som er rommet for rullegardin, for det kan man ha overalt! Rullegardinen er veldig fleksibel, både funksjonsmessig, og som dekorelement. De kan gjerne være opptil 3,5 meter i både høyde og bredde, og kan deretter settes opp ved siden av hverandre for et rent og helhetlig uttrykk i rommet. Slik kan du dekke både de minste og største vinduene.

Rullegardin som isolasjon

Rullegardinen holder sola ute, og dermed også varmen. Luften som fanges mellom vinduet og gardinen blir faktisk som et isolerende lag, og hjelper dermed å stabilisere varmen i ditt hjem. Dette holder vanligvis varmen ute, men det er viktig å passe på – isolasjonen går begge veier, så om det er varmt på innsiden fra før av, uten annen lufting, kan du faktisk stenge noe av varmen på innsiden.

Mange muligheter

Vi har godt utvalg på godt designede rullegardiner, med mange farge og mønstervalg. Som EOS 500, eller miljøvennlige Green Screen ECO. Vi kommer gjerne på gratis og uforpliktende befaring for å hjelpe deg med å ta det beste valget!

Relaterte produkter

Rullegardiner er en dekorativ og funksjonell form for solskjerming med mange fordeler. Dette er klassikeren som er mer aktuell enn noen gang.

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

Fylle ut vårt kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt for en gratis befaring. En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, viser deg farge- og materialprøver, og tar nøyaktige mål.

Når dere er enig om en løsning som dekker dine behov, får du et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Ta et miljøvennlig valg når du kjøper solskjerming!

Det skal være lett for deg å velge miljøvennlig og bærekraftig når du kjøper produkter fra Kjells Markiser. Her får du en liten guide på hva du som forbruker gjør når du kjøper et produkt fra oss. Videre er det også valg du kan ta, for å gjøre en enda større forskjell for miljøet og fremtiden.