Screens gir deg både solskjerming og utsikt | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Screens gir deg både solskjerming og utsikt

Publisert: 19.07.20 / Skrevet av: Steinar Mæhlum

Kjells Markiser har flere produkter innen utvendig solskjerming som både lar deg stoppe sola og beholde utsikten. Men screens er eneste produkt som gir deg utsyn og lysinnslipp gjennom duken, men som samtidig hindrer både sommersola og innsyn fra naboene. Les også om den nye Protect-motoren som holder screenen på plass helt av seg selv.

Zip screens er utvendige rullegardiner hvor gardinduken er festet til skinnene med et glidelåsliknende system, derav navnet. Dette systemet gjør at Premium Zip Screens fra Kjells Markiser tåler opp til sterk storms styrke.

Screens slipper inn lys, men holder varmen ute.

Les også: Nytt liv inne etter screensene kom på plass

Slipper inn lys, men ikke varmen

Screensduken er perforert med mange små hull som gjør at den slipper inn lys, samtidig som den stopper de varme solstrålene. Som med andre utvendige solskjermingsprodukter, reduseres varmeinnslippet gjennom vinduene med inntil 90 prosent. De små hullene gjør også at du selv kan se ut, mens naboer og andre på lengre avstand fra vinduet bare vil se en «tett» gardin (når det er mørkt ute og lyst inne vil man imidlertid kunne se konturer inne).

Dermed beholder du både utsikten til finværet og et behagelig bomiljø med god innetemperatur.

Motoren Somfy Protect passer på at screenen stopper dersom den møter hindringer.

Les også: 5 grunner til å kjøpe screens

Solautomatikk og hinderkontroll med Somfy Protect

Zip Screens rulles ut fra en kassett over vinduet som bygger lite ut fra veggen, de mest kompakte versjonene har bare 81mm dybde. Når det gjelder betjening, er valgmulighetene store, du kan velge alt fra manuell snorbetjening, motor og fjernkontroll eller appstyring. Solautomatikk sørger for at duken trekkes ned når sola skinner. Velger du i tillegg vår avanserte Somfy Protect motor har du et system som klarer seg selv under de fleste forhold. Protect sørger for løpende justering av endestopp, noe som gir en stram duk. Det er flott å se på, men det gjør også at duken blir enda mer bestandig mot vind.

Blant flere avanserte funksjoner har Protect også hinderkontroll. Det vil si at hvis duken støter på et hinder når den trekkes ned, vil automatikken dra den opp igjen. Dette er praktisk hvis for eksempel en stol eller andre gjenstander er blitt plassert eller har blåst inn mot vinduet. Da vil Protect-funksjonen stoppe fortsatt utrulling noe som tidligere ødela motorer.

Somfy er for øvrig kompatibelt med Googles smarthjem-systemer. Dermed kan du si «OK, Google, senk screen i spisestua».

Med zip screen som leveg får du et stilrent uttrykk, god skjerming for sol og vind, men beholder samtidig utsikten.

Zip screen som levegg

Premium zip screen kan også monteres som levegg på uteplassen din. I tillegg til effektiv solskjerming, vil du både få noe redusert innsyn og et lunere uteområde. Kontakt oss for tips om hvordan du kan kombinere screen med for eksempel markise eller pergola.

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:
Tags
innsyn screen

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
innsyn screen
Filter
Kategorier: