Slik fargesetter du hjemmet med lameller | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Slik fargesetter du hjemmet med lameller

Publisert: 29.04.18 / Skrevet av: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Thaule
Interiørtrenden viser at flere bruker farger i interiøret. For ikke mange år siden var det hvitt og grått som var gjeldene. Nå derimot er ikke folk redde for å sette farge på veggene og nå etter hvert også tak – de skal heller ikke lenger være hvite. Det finnes også et stort utvalg farger blant lamellgardiner som kan være med å fargesette interiøret.

Vi bruker farger for et mer personlig interiør. Det er ofte mørke farger som går igjen og mange velger blått og grønt på veggene sine, men i mange ulike nyanser. Nå er også mer varme toner på vei inn i de norske hjem. Nyansene strekker seg fra de helt lyse pudder rosa tonene til mørk brun.

 

Gjenspeile deg

Den største trenden nå er allikevel å velge en farge som gjenspeiler din personlighet. Man skal ikke lenger ha det samme som naboen, men man skal ha et hjem som gjenspeiler deg og din personlighet.

 

Huskeregel

Det kan allikevel være lurt å ta noen forhåndsregler for at ditt personlige interiør og hjem skal bli harmonisk og godt å være i. En enkel regel er at alle nyanser av samme farge passer sammen; alle nyanser av rødt passer sammen, alle nyanser av blått passer sammen, og så videre. Så hvis du har en av de fargene hjemme, er det veldig trygt å kjøpe noe annet i en annen nyanse av de fargene – det vil passe sammen

 

Fargerik tid

Vi er på vei inn i en veldig fargerik tid, som inneholder et bredt spekter av farger. Nyansespekteret vi som forbruker blir tilbudt, vil vokse mer og mer i årene fremover.

Så det er bare å kaste seg ut i det – tørr å velge farge. Det gjelder ikke bare for vegger og tak, men også tekstiler, møbler, gardiner og innvendig solskjerming.

Gi rommet en harmonisk helhet

Har du store og åpne vindusflater som trenger avskjerming har du nå et stort utvalg av dekorative tekstiler innen lamellgardiner! Når interiøret ellers er harmonisk fargesatt og du gjerne har malt vegger i en smakfull farge har du muligheten til å velge lamellgardiner i samme nyanse. Dette for at vegg og solskjerming skal harmonere og gi rommet en gjennomført fargetone.

Mange muligheter

Lamellgardiner kan brukes både som dekorasjon, romdeler og solskjerming. Med lamellgardiner får hjemmet et stilrent uttrykk med god funksjon for store vinduer. Er du en av de som har lyse vegger, men kunne tenke deg litt farge inn i interiøret uten å male hele rommet, kan lamellene være den ”fondveggen” med farge som gir rommet karakter. Mulighetene er mange – lykke til med å fargesette ditt hjem.

 

 

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:
Tags
#fargevalg #innvendig solskjerming #interiør #lamellgardiner farger lameller solskjerming trender

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
#fargevalg #innvendig solskjerming #interiør #lamellgardiner farger lameller solskjerming trender
Filter
Kategorier: