Slik fargesetter du hjemmet med lameller

Del innlegg:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Interiørtrenden viser at flere bruker farger i interiøret. Vi bruker farger for et mer personlig interiør.

Interiørtrenden viser at flere bruker farger i interiøret. For ikke mange år siden var det hvitt og grått som var gjeldene. Nå derimot er ikke folk redde for å sette farge på veggene og nå etter hvert også tak – de skal heller ikke lenger være hvite. Det finnes også et stort utvalg farger blant lamellgardiner som kan være med å fargesette interiøret.

Vi bruker farger for et mer personlig interiør. Det er ofte mørke farger som går igjen og mange velger blått og grønt på veggene sine, men i mange ulike nyanser. Nå er også mer varme toner på vei inn i de norske hjem. Nyansene strekker seg fra de helt lyse pudder rosa tonene til mørk brun.

Gjenspeile deg

Den største trenden nå er allikevel å velge en farge som gjenspeiler din personlighet. Man skal ikke lenger ha det samme som naboen, men man skal ha et hjem som gjenspeiler deg og din personlighet.

Huskeregel

Det kan allikevel være lurt å ta noen forhåndsregler for at ditt personlige interiør og hjem skal bli harmonisk og godt å være i. En enkel regel er at alle nyanser av samme farge passer sammen; alle nyanser av rødt passer sammen, alle nyanser av blått passer sammen, og så videre. Så hvis du har en av de fargene hjemme, er det veldig trygt å kjøpe noe annet i en annen nyanse av de fargene – det vil passe sammen

Fargerik tid

Vi er på vei inn i en veldig fargerik tid, som inneholder et bredt spekter av farger. Nyansespekteret vi som forbruker blir tilbudt, vil vokse mer og mer i årene fremover.

Så det er bare å kaste seg ut i det – tørr å velge farge. Det gjelder ikke bare for vegger og tak, men også tekstiler, møbler, gardiner og innvendig solskjerming.

Gi rommet en harmonisk helhet

Har du store og åpne vindusflater som trenger avskjerming har du nå et stort utvalg av dekorative tekstiler innen lamellgardiner! Når interiøret ellers er harmonisk fargesatt og du gjerne har malt vegger i en smakfull farge har du muligheten til å velge lamellgardiner i samme nyanse. Dette for at vegg og solskjerming skal harmonere og gi rommet en gjennomført fargetone.

Mange muligheter

Lamellgardiner kan brukes både som dekorasjon, romdeler og solskjerming. Med lamellgardiner får hjemmet et stilrent uttrykk med god funksjon for store vinduer. Er du en av de som har lyse vegger, men kunne tenke deg litt farge inn i interiøret uten å male hele rommet, kan lamellene være den ”fondveggen” med farge som gir rommet karakter. Mulighetene er mange – lykke til med å fargesette ditt hjem.

Relaterte produkter

Lamellgardiner kan brukes både som dekorasjon, romdeler og solskjerming og er loddrett eleganse med god funksjon for store vinduer.

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

Fylle ut vårt kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt for en gratis befaring. En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, viser deg farge- og materialprøver, og tar nøyaktige mål.

Når dere er enig om en løsning som dekker dine behov, får du et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

La solskjermingen bli en del av ditt smarthjem

Visste du at du kan be persiennene om å lukke seg, via en smarthøyttaler? Med solskjerming fra Kjells markiser har du betjeningsmuligheter som spenner seg fra snorer og sveiver til fjernkontroller og integrering i smarte hus.

Dette mener interiørekspertene om 2021

Hva skjedde det året vi alle plutselig ble sittende mye hjemme? Trendekspertene mener at det definitivt skjedde en del.
Vi har trålet interiørmagasin og nettsider og kan fortelle at vi har blitt mye mer opptatt av bærekraftighet i interiørvalgene vi tar. Ting skal også gjerne være smarte og ha mer enn én funksjon. Sterke og glade farger har for alvor gjort sitt inntog og det naturlige og organiske har fått større plass.