Slik fikk denne familien mer tid til utekos | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Slik fikk denne familien mer tid til utekos

Publisert: 18.09.18 / Skrevet av: Christian

Denne familien hadde fått seg en flott uteplass med størrelse nok til både seg selv og gjester, men det var to problemer som fort dukket opp – nemlig vind og sjenerende kveldssol.

Etter å ha prøvd en rekke “hjemmelagde” løsninger fikk de besøk av en av våre konsulenter som med en gang så hva de hadde behov for.

 

 

Her var det en motorisert screen/levegg som var tingen. Den ble skreddersydd etter målene på terrassen, og med fjernkontroll og motor kunne de enkelt velge om den skulle være opp eller nede basert på været.

 

 

Screenduken er bygd opp av en mikrostruktur som gir god sikt fra innsiden og ut, men hindrer innsyn. Og takket være zip-systemet som holder duken på plass i skinnene tåler screenen svært store vindhastigheter opptil 24,4 m/s (87 km/t).

Her kan de nå nyte en usjenert uteplass uten å bli blendet av solen eller bli kalde på kjølige sommerkvelder!

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:
Tags
#screens hyggelig kvalitet levegg solskjerming utekos uteområde uterommet

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
#screens hyggelig kvalitet levegg solskjerming utekos uteområde uterommet
Filter
Kategorier: