Slik fikk denne familien mer tid til utekos

Del innlegg:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Denne familien hadde fått seg en flott uteplass med størrelse nok til både seg selv og gjester, men det var to problemer som fort dukket opp - nemlig vind og sjenerende kveldssol.

Denne familien hadde fått seg en flott uteplass med størrelse nok til både seg selv og gjester, men det var to problemer som fort dukket opp – nemlig vind og sjenerende kveldssol.

Etter å ha prøvd en rekke “hjemmelagde” løsninger fikk de besøk av en av våre konsulenter som med en gang så hva de hadde behov for.

Finn din favoritt screenduk hos Kjells markiser, og velg selv hvor mye lys duken skal slippe inn. Samtlige duker reduserer innslipp av varme betraktelig.
Screenduk skjermer for varme og lys, samtidig som den bevarer utsikten.

Her var det en motorisert screen/levegg som var tingen. Den ble skreddersydd etter målene på terrassen, og med fjernkontroll og motor kunne de enkelt velge om den skulle være opp eller nede basert på været.

Screenduken er bygd opp av en mikrostruktur som gir god sikt fra innsiden og ut, men hindrer innsyn. Og takket være zip-systemet som holder duken på plass i skinnene tåler screenen svært store vindhastigheter, opp til 24,4 m/s (87 km/t, liten storm).

Her kan de nå nyte en usjenert uteplass uten å bli blendet av solen eller bli kalde på kjølige sommerkvelder!

Relaterte produkter

En screen vertikalmarkise skjermer for vind og sollys uten å blokkere utsikten. Duken er enkel å holde ren og kan tilpasses fasaden.

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

Fylle ut vårt kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt for en gratis befaring. En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, viser deg farge- og materialprøver, og tar nøyaktige mål.

Når dere er enig om en løsning som dekker dine behov, får du et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene