Slik fikk familien mer tid rundt frokostbordet | Kjellsmarkiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Slik fikk familien mer tid rundt frokostbordet

Publisert: 06.24.18 / Skrevet av: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Thaule

– Det ble rett og slett for varmt å sitte her ute på formiddagen, forteller Elin. Samtidig som familien fikk bukt med direkte sol og varme, gir terrassemarkisen ly for både vind og regn og har økt bruksverdien av terrassen betraktelig.

– Nå kan vi sitte lenge her ute ved frokostbordet i helgene, sier hun fornøyd.

Velger varig kvalitet

Familien Stikbakke på to voksne og to barn, bor i huset etter Håkons besteforeldre fra 1962 på Gjøvik. Siden de tok over huset i 2004 har det vært i stadig forandring. Det skal tilpasses dagens standard, familiens størrelse og behov.

– Byggingen tar mye tid og man er prisgitt dyktige leverandører i en slik prosess, sier Håkon som selv har lagt ned mange timer i nybygget og hagen rundt.

Under markisen kan familien slappe av om det er strålende sol eller fare for regn. Markisen gir også svalere inneklima sommerstid når solen varmer på formiddagen.

Marcesa-løsning for ekstra stabilitet

Terrassearkisen har Marcesa-løsning med dukbalk. Med denne løsning er det mulig å ha en knekk på markisen. Midtbalken gjør at duken blir strammere og markisen mer stabil. Knekken gjør det også lunere å sitte under markisen. Det er i tillegg ekstra støttebein som festes i terrassen, for optimal stabilitet, når markisen er kjørt helt ut. Markisen er motorisert så det er enkelt å styre den i ønsket posisjon.

Markisen er ypperlig beskyttelse mot lett regn og markisen gir familien mulighet til å  fortsette terrassekosen under markisen selv når det regner. Kraftig regn/skybrudd kan imidlertid skape tunge vannbasseng som kan gi skader på markisearmene og/eller innfestningen.

– Den siste som forlater utekosen kjører markisen inn er en god regel og beskyttelse, avslutter Håkon som er meget fornøyd med produktet.

 

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:
Tags
#markise Marcesa markisen motoriserte terrassemarkiser terrassemarkise

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
#markise Marcesa markisen motoriserte terrassemarkiser terrassemarkise
Filter
Kategorier: