Fikk lyst og privat advokatkontor med lamellgardiner

Del innlegg:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Da Hanne Lilleby for ikke så lenge siden flyttet advokatkontoret sitt til det lyse og åpne lokalet i Gjøvik sentrum, var det blant annet ønsket om mulighet for en privat sfære og det å beholde lyset inn på kontoret som bestemte hva slags solskjerming hun valgte.

For ikke lenge siden flyttet Hanne Lilleby advokatkontoret sitt til et lyst og åpent lokale i Gjøvik sentrum. Ønsket om en privat sfære og det å beholde lyset inn på kontoret bestemte hva slags solskjerming hun valgte.

Lyst med null innsyn

– Muligheten for å skjerme av helt for innsyn, uten å miste lyset inn var en stor grunn for at jeg valgte en lamellgardin, forteller Hanne og fortsetter; I tillegg synes jeg lamellgardiner er mer praktiske og funksjonelle enn vanlige gardiner.

Hannes kontorplass er rett bak et av de store vinduene. Med lamellene lukket, er det fortsatt behagelig og godt lys fra vinduet og inn på kontorplassen hennes.

Gjennomtenkte interiørvalg

Det hyggelige advokatkontoret er lekkert stylet i behagelige grå og blå toner, spritet opp med noen flotte, gule accentstoler. Stoffet i lamellgardinene luner til de store vindusflatene. Samtidig glir linjene i gardinlengdene godt inn i interiøret og bidrar til en stram og passende ramme på advokatkontoret.

Det stilrene kontoret har flotte detaljer i interiøret som fungerer godt sammen med de stramme linjene lamellgardinene bidrar med.

God solskjerming

– Sollyset inn de store vinduene kan bli både ganske varmt og skarpt, fortsetter Hanne. Lamellgardinene fungerer også perfekt i forhold til varme- og solskjermingen jeg og kollegaen min har behov for på kontoret på varme soldager.

Advokatkontoret har store vindusflater og det var behov for god solskjerming for å få til et godt arbeidsmiljø på varme soldager

Inspirert til å sjekke ut mulighetene for solskjerming på ditt kontor? Her finner du utvalget av interiørgardiner hos Kjells markiser:

Relaterte produkter

Lamellgardiner kan brukes både som dekorasjon, romdeler og solskjerming og er loddrett eleganse med god funksjon for store vinduer.

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

Fylle ut vårt kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt for en gratis befaring. En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, viser deg farge- og materialprøver, og tar nøyaktige mål.

Når dere er enig om en løsning som dekker dine behov, får du et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Fant solskjermingen som ivaretar lys og utsikt i den flotte boligen

Det er store elfenbenshvite og rene flater på badet til Bodil. Og store vinduer. Den nærmeste naboen er skogkanten, men tross dette syntes både hun og mannen Per at det var ok å finne en gardinløsning som skjermet for innsyn, samtidig som lyset som kommer inn på det store badet ikke skulle stoppes alt for mye.