Fikk lyst og privat advokatkontor med lamellgardiner | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Fikk lyst og privat advokatkontor med lamellgardiner

Publisert: 26.03.18 / Skrevet av: Sarah Engan Johansen

For ikke lenge siden flyttet Hanne Lilleby advokatkontoret sitt til et lyst og åpent lokale i Gjøvik sentrum. Ønsket om en privat sfære og det å beholde lyset inn på kontoret bestemte hva slags solskjerming hun valgte.

Lyst med null innsyn

– Muligheten for å skjerme av helt for innsyn, uten å miste lyset inn var en stor grunn for at jeg valgte en lamellgardin, forteller Hanne og fortsetter; I tillegg synes jeg lamellgardiner er mer praktiske og funksjonelle enn vanlige gardiner.

 

Hannes kontorplass er rett bak et av de store vinduene. Med lamellene lukket, er det fortsatt behagelig og godt lys fra vinduet og inn på kontorplassen hennes.

Gjennomtenkte interiørvalg

Det hyggelige advokatkontoret er lekkert stylet i behagelige grå og blå toner, spritet opp med noen flotte, gule accentstoler. Stoffet i lamellgardinene luner til de store vindusflatene. Samtidig glir linjene i gardinlengdene godt inn i interiøret og bidrar til en stram og passende ramme på advokatkontoret.

 

Det stilrene kontoret har flotte detaljer i interiøret som fungerer godt sammen med de stramme linjene lamellgardinene bidrar med.

God solskjerming

– Sollyset inn de store vinduene kan bli både ganske varmt og skarpt, fortsetter Hanne. Lamellgardinene fungerer også perfekt i forhold til varme- og solskjermingen jeg og kollegaen min har behov for på kontoret på varme soldager.

 

Advokatkontoret har store vindusflater og det var behov for god solskjerming for å få til et godt arbeidsmiljø på varme soldager

Inspirert til å sjekke ut mulighetene for solskjerming på ditt kontor? Her finner du utvalget av lamellgardiner hos Kjells markiser:

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:
Tags
#lamellgardiner lamellgardin solskjerming

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
#lamellgardiner lamellgardin solskjerming
Filter
Kategorier: