Slik skjermer du skråvinduene

Del innlegg:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

I dag er det svært populært med store skråvinduer, spesielt i stuer. Men med tanke på solskjerming kan skråvinduer by på utfordringer. Både plisségardiner og lamellgardiner kan konstrueres for oppsett i skråvindu.

Skråvinduer kan være vanskelige med tanke på solskjerming, men det finnes løsninger. Her er en plissé-løsning av typen Duette®.

I dag er det svært populært med store skråvinduer, spesielt i stuer. Høye vinduer som går helt opp i himlingen, gir boligen et veldig elegant preg, samt lyse og behagelige oppholdsrom. Men med tanke på solskjerming kan skråvinduer by på utfordringer. De fleste solskjermingsløsninger er designet for rettvinklede vinduer, og som konsekvens av dette blir utvalget noe mindre.

Plisségardiner har mange muligheter for tilpasning

Innendørs har du i utgangspunktet flere muligheter. Både plisségardiner og lamellgardiner kan konstrueres for oppsett i skråvindu.

Plisségardiner er moderne solskjermingsgardiner som gir et behagelig og mykt lys, og som på grunn av konstruksjonen passer best til litt mindre vindusflater. Plisségardiner har mange muligheter for tilpasning etter din smak og dine behov. ønskelig kan de også leveres i flammehemmende tekstiler, eller tekstiler som egner seg godt for fuktige rom.

Plisségardiner kan leveres med tekstiler egnet for fuktige rom, slik at du kan få god skjerming av skråvinduet på baderommet.

Les mer om plisségardiner her og vår luksusutgave duette her.

Lamellgardiner er et opplagt valg til både hjemmet og kontoret.

Lamellgardinen er et flott alternativ for solskjerming til skråvindu. Med noe høyere lysinnslipp og et moderne preg er de velegnet til stuer og til soverom uten direkte sol. Med et luftig, rent og moderne utseende gir lameller god mulighet for å justere lys og innsikt. Vi har lamellgardiner i mange kvaliteter, design og utførelser, slik at du får den beste løsningen til din bolig. De kan også dekke mye større vindusflater enn plisségardiner, så til de virkelig store skråvinduene er det lamellgardiner som er løsningen.

Lamellgardiner gir et moderne og elegant inntrykk til skråvindu.

PS: Hvis du har runde eller andre uvanlige former på vinduene dine, så har vi løsninger på det også. Ta kontakt med oss eller fyll ut skjemaet til høyre for uforpliktende befaring.

Relaterte produkter

Lamellgardiner kan brukes både som dekorasjon, romdeler og solskjerming og er loddrett eleganse med god funksjon for store vinduer.
Plisségardiner har meget gode solbeskyttende egenskaper, og beskytter godt mot både varmeinnslipp om sommeren og varmeutslipp om vinteren.
Med en unik struktur i vevet isolerer Duette® om vinteren og bidrar til mindre varmeinnslipp om sommeren.

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

Fylle ut vårt kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt for en gratis befaring. En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, viser deg farge- og materialprøver, og tar nøyaktige mål.

Når dere er enig om en løsning som dekker dine behov, får du et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Løftet boligen med plisségardiner

Gjennom hele huset har familien på fem blant annet tatt i bruk mye plisségardiner – med litt forskjellig form og funksjon etter romtype og behov. I noen av rommene var det aktuelt med mørklegging. Andre steder var det viktigere å skjerme for sol og innsyn.