Slik vil vi ha det i 2019 | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Slik vil vi ha det i 2019

Publisert: 14.12.18 / Skrevet av: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Thaule

Mens vi er mest opptatt av juleforberedelser er trendene for 2019 klare. Tendensen om lengre intervaller mellom trendene er tydelig for 2019. Vi har i lengere tid sett at gjenbruk er i vinden – dette har fått rotfeste hos forbrukerne. Raskt skiftende trender oppmuntrer til bruk og kast, men dette er gjenbruk en motreaksjon på.

 

Jul og gjenbruk

Julen er full av tradisjoner og ting skal gjerne være som det alltid har vært. Pynten har hos mange fast plass år etter år. Alt er lov når det kommer til julepynt. Det er de færreste av oss som følger interiørtrender når det kommer til jul. Men etter jul kommer et nytt år fullt av muligheter.

Materialopplevelse

Materialer er en viktig del av interiøret fremover – både de trygge og varige, og de som varsler en ny tid. Gode kvaliteter som tåler lang tids bruk og endrer uttrykk over tid vitner om levd liv, og gir oss trygghet og tilhørighet. Tapeter og tekstiler med forskjellig tekstur og bruk av materialer som er mindre bearbeidet vil vi se mer av i 2019. Opplevelsen av materialene er viktig og en tydelig fellesnevner er naturmaterialer.

 

Pintrest

Treverk

Ubehandlet furu er tilbake for fullt. 70-tallet fortsetter å inspirere. Ulike tresorter i lag på lag preger innredningen – grovt eller fint, beiset eller naturell. Vi ser også en oppblomstring av flettverk i form av rotting eller naturfletting med papirgarn eller liknende.

 

Oslo Design Fair

 

Fargene

Dagens fargepalett tar utgangspunkt i det ekte og ærlige. Det hele er dempet. Hele fargesirkelen er involvert i interiørbildet i duse paletter. Vi ser mange grønnyanser, røde kulører og gule, mer sennepsfargede innslag. Det hele bindes sammen av brune og beige rammer.

Jotun

Et varig valg

Stadig flere vil sette farge og sin personlige vri på interiøret. Med maling og tapet er mulighetene nærmest uendelige. Det samme gjelder for solskjermingen din. Her er det bare fantasien som setter grenser. Men skal du tenke som tendensene for 2019 – gå for et varig valg som gir tilfredshet over tid.

Hjemmet vårt i 2019 skal formidle: «Dette er meg». Så hva er meg og hva blir da et varig valg for meg? Noe å gruble på i romjulsdagene når julefreden har senket seg og ønsker for 2019 kommer snikende.

God jul – og masse nytt og spennende for 2019.

 

Filter
Kategorier:
Tags
godjul muligheter solskjerming trender trender2019

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
godjul muligheter solskjerming trender trender2019
Filter
Kategorier: