Slik vil vi ha det i 2019

Del innlegg:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Mens vi er mest opptatt av juleforberedelser er trendene for 2019 klare. Tendensen om lengre intervaller mellom trendene er tydelig for 2019. Vi har i lengere tid sett at gjenbruk er i vinden – dette har fått rotfeste hos forbrukerne.

Raskt skiftende trender oppmuntrer til bruk og kast, men dette er gjenbruk en motreaksjon på.

Jul og gjenbruk

Julen er full av tradisjoner og ting skal gjerne være som det alltid har vært. Pynten har hos mange fast plass år etter år. Alt er lov når det kommer til julepynt. Det er de færreste av oss som følger interiørtrender når det kommer til jul. Men etter jul kommer et nytt år fullt av muligheter.

Materialopplevelse

Materialer er en viktig del av interiøret fremover – både de trygge og varige, og de som varsler en ny tid. Gode kvaliteter som tåler lang tids bruk og endrer uttrykk over tid vitner om levd liv, og gir oss trygghet og tilhørighet. Tapeter og tekstiler med forskjellig tekstur og bruk av materialer som er mindre bearbeidet vil vi se mer av i 2019. Opplevelsen av materialene er viktig og en tydelig fellesnevner er naturmaterialer.

Pintrest

Treverk

Ubehandlet furu er tilbake for fullt. 70-tallet fortsetter å inspirere. Ulike tresorter i lag på lag preger innredningen – grovt eller fint, beiset eller naturell. Vi ser også en oppblomstring av flettverk i form av rotting eller naturfletting med papirgarn eller liknende.

Oslo Design Fair

Fargene

Dagens fargepalett tar utgangspunkt i det ekte og ærlige. Det hele er dempet. Hele fargesirkelen er involvert i interiørbildet i duse paletter. Vi ser mange grønnyanser, røde kulører og gule, mer sennepsfargede innslag. Det hele bindes sammen av brune og beige rammer.

Jotun

Et varig valg

Stadig flere vil sette farge og sin personlige vri på interiøret. Med maling og tapet er mulighetene nærmest uendelige. Det samme gjelder for solskjermingen din. Her er det bare fantasien som setter grenser. Men skal du tenke som tendensene for 2019 – gå for et varig valg som gir tilfredshet over tid.

Hjemmet vårt i 2019 skal formidle: «Dette er meg». Så hva er meg og hva blir da et varig valg for meg? Noe å gruble på i romjulsdagene når julefreden har senket seg og ønsker for 2019 kommer snikende.

God jul – og masse nytt og spennende for 2019.

Relaterte produkter

Persienner er solskjerming med lang levetid og høy teknisk kvalitet. Med dekorative design og mønstre i mange forskjellige farger, kan du individuelt tilpasse til den løsningen som passer best hjemme hos deg.
Med en unik struktur i vevet isolerer Duette® om vinteren og bidrar til mindre varmeinnslipp om sommeren.
Lamellgardiner kan brukes både som dekorasjon, romdeler og solskjerming og er loddrett eleganse med god funksjon for store vinduer.

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

Fylle ut vårt kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt for en gratis befaring. En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, viser deg farge- og materialprøver, og tar nøyaktige mål.

Når dere er enig om en løsning som dekker dine behov, får du et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Fikk lyst og privat advokatkontor med lamellgardiner

Da Hanne Lilleby for ikke så lenge siden flyttet advokatkontoret sitt til det lyse og åpne lokalet i Gjøvik sentrum, var det blant annet ønsket om mulighet for en privat sfære og det å beholde lyset inn på kontoret som bestemte hva slags solskjerming hun valgte.

La solskjermingen bli en del av ditt smarthjem

Visste du at du kan be persiennene om å lukke seg, via en smarthøyttaler? Med solskjerming fra Kjells markiser har du betjeningsmuligheter som spenner seg fra snorer og sveiver til fjernkontroller og integrering i smarte hus.