Slipp inn dagslyset uten å bli blendet

Del innlegg:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Vårlyset er herlig, men vårsola kan noen ganger bli sjenerende. Med plissegardiner sørger du for å skjerme for sola, men slippe inn dagslyset.

Plisségardiner kan enkelt skreddersys i bredde og høyde slik at de blir perfekte til din bolig.

Vårsola er flott. Men for den som sitter på hjemmekontoret eller skal se på TV, kan den lave vårsola være – unnskyld at vi sier det – plagsom. Med en fleksibel plissegardin kan du da skjerme øverste, midtre eller nedre del av vinduet, avhengig av om du vil skjerme for sola eller hindre innsyn gjennom vinduet.

Up&Down

Funksjonen som lar deg justere hele plissegardinen «svevende» opp og ned på denne måten, heter Up&Down, og er den mest populære funksjonene på plissegardiner.

Med Up&Down kan du enkelt justere plisségardinen.

Plisse for alle rom

Plissegardiner i enten den enkle eller doble varianten, Duette, har egenskaper og utvalg i materialer som gjør at de passer i alle husets rom.

Stue: Plissegardiner kan leveres i inntil 235×250 (b x h) centimeter. Dermed passer de i de aller fleste store stuevinduer. Med en farge som matcher stua og en duk som slipper inn gjennom noe dagslys, vil du kunne nyte late kvelder i sofaen og være skjermet for både kveldssol og innsyn gjennom vinduet.

Les mer om solskjerming i stua.

Bad: Plissegardiner kommer i materialer som tåler fuktighet. Blir gardinen på badet utsatt for direkte vannsøl, velg en som er merket «tåler håndvask». Hele utvalget ser du her.

Kjøkken: Plissegardiner kan leveres med duk som tåler vann eller i flammehemmende materiale.

Soverom: Duette doble plissegardiner i lystett black out-materiale gir deg tilnærmet mørklagt soverom, også på lysesommernetter.

Barnerom: Plissegardiner kan leveres med snorløs kontroll som gir bedre sikkerhet på barnerom. Snorløs kontroll kan du også få med fjernstyring med styring fra Somfy, som kan integreres med smart home fra for eksempel Google.

Loftstuer: Plissegardiner kan tilpasses både skråvinduer og takvinduer.

Med egnede stofftyper kan du også ha plisségardiner på badet.

Plissegardinen kan bades, ikke vaskes

En gardin som kan brukes i alle typer rom, kan etter hvert bli utsatt for mange typer søl, støv eller forurensing. I de fleste tilfeller holder det å tørke av duken med en fuktig klut, men er gardinen ekstra skitten, kan den bløtlegges i vann. Du skal altså «bade» den, men ikke direkte vaske plissegardinen.

Velg mellom en rekke ulike farger og tetthetsgraden i tekstilen.

Plissegardiner på mål

Kjells Markisers plissegardiner er skreddersydde etter mål gjort av våre selgere. Det at vi er ansvarlig for målene gir ekstra trygghet for deg. Etter befaring kan du få et uforpliktende pristilbud på plissegardiner på mål ut fra dine vinduer.

Relaterte produkter

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

Fylle ut vårt kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt for en gratis befaring. En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, viser deg farge- og materialprøver, og tar nøyaktige mål.

Når dere er enig om en løsning som dekker dine behov, får du et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Slik skjermer du skråvinduene

I dag er det svært populært med store skråvinduer, spesielt i stuer. Men med tanke på solskjerming kan skråvinduer by på utfordringer. Både plisségardiner og lamellgardiner kan konstrueres for oppsett i skråvindu.

Plisségardiner – rom for rom

Valgene er mange – hva passer hvor? Kanskje har du bestemt deg for plisségardiner, men dekker det egentlig behovet og er det praktisk i det rommet det gjelder?
Vi snakker om to typer plisségardin; Plisségardin og Duette®.