Sola kommer tilbake! | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Sola kommer tilbake!

Publisert: 06.06.19 / Skrevet av: Steinar Mæhlum

Ikke mange tenker solskjerming når sommeren gir deg gråvær og 8 varmegrader. Men solskjerming er en langsiktig investering, og en skreddersydd løsning med kvalitet tar litt tid å få det på plass. Og innen da er sola sannsynligvis tilbake! Det er sannsynligvis vinden også, men utvendig solskjerming fra Kjells markiser takler vinden bedre enn noen gang.

Været forandrer seg stadig, og selv om det har vært noe grått og kaldt i store deler av Norge på forsommeren 2019, husker vel de fleste den stekende sommeren 2018. Det er ikke bare somrene som blir stadig varmere – i gjennomsnitt. Det blir rett og slett mer vær, og mer vind.

Screenduken skjermer effektivt mot sola, og tåler kraftig vind.

 

Nye løsninger på utvendig solskjerming

Mange husker sikkert foreldrenes eller besteforeldrenes markiser i «lekre» farger fra 70-tallet som flagret og omtrent slet seg da det kom et vindkast. Med dagens produkter fra Kjells markiser er ikke vind lengre et problem, takket være nye løsninger:

  • Vindautomatikk; system som registrerer vind og trekker inn igjen markiser
  • Solautomatikk; en sensor registrerer når solen skinner på vinduet kjører ut markise eller screens, eller blender utvendige persienner.
  • «Zip», en ny glidelåsløsning i stedet for skinner på screens er mer bestandig mot vind
  • Automatisk stramming av duk på markiser og utvendige rullgardiner

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Filter
Kategorier: