Utvendig solskjerming er best om sommeren | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Utvendig solskjerming er best om sommeren

Publisert: 16.06.16 / Skrevet av: Kjells Markiser

terrassemarkise

Når sola står lavt, som den gjør i Norge, har den en effekt på rundt 700 watt per kvadratmeter. Vinduene slipper igjennom rundt 500 av dem. Det blir med andre ord ganske hett uten noen form for beskyttelse. Har du utvendige persienner kan du senke effekten helt ned til 50 W/ m². Automatisk styring av solskjermingen gir best effekt.

Utvendig solskjerming er så effektivt at Byggteknisk forskrift (TEK 10) anbefaler å bruke det i stedet for kjølesystemer i oppføring av nye hus for å spare energi. En bolig med kjølesystem vil altså spare energibruk ved å montere solskjerming. Solskjerming vil med andre ord beskytte mot overoppheting og dermed gi bedre inneklima.

Slik sparer du mye energi med riktig solskjerming.

Utvendige persienner

solskjerming-utvendige-persienner

På varme sommerdager kan utvendige persienner senke innetemperaturen med inntil 12 °C. De tåler mye vær og vind, og gir bra utsyn, men lite innsyn. De har lavest varmeinnslipp av alle typer solskjerming.

Les mer om våre utvendige persienner.

Screens

solskjerming-screens

Screens er en utvendig «rullegardin» som du regulerer innenfra. Dette er en elegant solskjerming som er lett å vedlikeholde. Duken er vevd slik at man kan se ut selv om duken er nede. På tross av dette reduseres varmeinnslippet med ca 90 %.

Klikk her for å se våre screens.

Markiser

solskjerming-markise-nova

Terrasse- og vindusmarkiser er den vanligste solskjermingsløsningen. De stenger varmen fra solen ute, og beskytter godt mot både solskinn og småregn når du sitter på terrassen eller i andre uterom.

Klikk her for å se våre markiser.

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

Ring oss på telefon: 815 00 570 eller send en e-post. Du kan også fylle ut vårt kontaktskjema her, så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt for en gratis befaring. En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, viser deg farge- og materialprøver, og tar nøyaktige mål.

Når dere er enig om en løsning som dekker dine behov, får du et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

Filter
Kategorier:
Tags
#energisparing #markiser #screens #utvendig solskjerming

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
#energisparing #markiser #screens #utvendig solskjerming
Filter
Kategorier: