Solskjerming reddet inneklimaet - Kjellsmariser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Solskjerming reddet inneklimaet hos Svein Erik

Publisert: 06.16.16 / Skrevet av: Kjells Markiser

solskjerming-inneklima

Svein Erik har en bolig med mye sol rett inn, som er fint med tanke på lys, men varmen gjorde den om til et drivhus. Derfor installerte han screens for å sikre et godt inneklima selv når sola står på hele dagen.

Se video av huset med screens lenger ned.

– Noen sommere var det så varmt at jeg var fristet til å selge huset, sier Svein Erik. Det slapp han heldigvis. Screens reduserer nemlig varmeinnslippet gjennom vinduene med ca. 90 prosent. Det vil si at innetemperaturen kan bli redusert med inntil 12 grader.

Zip-screens er en mindre kjent type solskjerming enn for eksempel markiser og rullegardiner. De fungerer akkurat som en utvendig rullegardin. Duken sitter fast i en form for glidelås på hver side, har en liten motor og tåler kraftige vindkast.

Duken på en zip-screen er gjennomsiktig, slik at man fortsatt kan se ut, men ikke nødvendigvis inn, når duken er rullet ned. Hvis du vil ha mindre innsyn, velger du en mørkere farge. Svein Erik valgte en hvit duk, fordi han ville beholde innsynet.

Les mer om våre zip-screens her.

I videoen under ser du hvordan screens heises opp og ned ved fjernstyring.

Zip-screens er helautomatisert, noe som vil si at solskjermingen automatisk ruller ned dersom det er sol. Man kan også forhåndsprogrammere dem, for eksempel til å rulle ned til spesifikke klokkeslett. Ikke minst er de stillegående.

– Hadde jeg ikke fått tak i god solskjerming, er det ikke sikkert at jeg hadde bodd der i dag, forteller Svein Erik.

Innenfra har man fortsatt godt utsyn:

solskjerming-zip-screens

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud
Ring oss på telefon: 815 00 570 eller send en e-post. Du kan også fylle ut vårt kontaktskjema her, så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt for en gratis befaring. En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, viser deg farge- og materialprøver, og tar nøyaktige mål.

Når dere er enig om en løsning som dekker dine behov, får du et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

 

Filter
Kategorier:
Tags
#inneklima #innvendig solskjerming #screens

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
#inneklima #innvendig solskjerming #screens
Filter
Kategorier: