KAMPANJE!
NÅ-30%
Zip-screen og Nova terrassemarkise
Få solskjermingen på plass til KAMPANJEPRISER!
Dager
Timer
Minutter
Sekunder

Tiden med manuell styring er forbi. Med automatisk styrt solskjerming sparer du både miljø og lommeboka.

På ferie? Styr solskjermingen din fra der du er.

Solskjerming er en energieffektiv måte å regulere inneklima sog komfort. Selv om vi koser oss i varmen fra sola er det også svært behagelig å sitte i skyggen. Solskjerming beskytter møblene dine fra det sterke sollyset og du unngår overoppvarming inne.

Snart sommerferie

Har du pakket kofferten og billettene ligger klare? Da er kanskje smart solskjerming noe for deg? – du kan slappe av å styre solskjermingen fra der du er. Styre markisen fra solsengen i feriehuset, akkurat der du er når du trenger det.

Smart solskjerming kan styre motordrevne markiser automatisk fra app. Du kan opprette timer eller lage en tidsplan som passer vær, vind, soloppgang og solnedgang.

Behagelig sommer. Bare bli liggende i sofaen og styr solskjermingen fra mobilen.

Fordeler med App-styring

Styring av markisen fra app gir deg mangel fordeler:

  • Gir deg full fleksibilitet ved å styre markisen via smart telefon – åpne, lukke og justere.
  • Tar vare på din markise, gir lengre levetid
  • Tidsstyring – lag et program som passer vær, vind, soloppgang og solnedgang
  • Demp sol og varme – gir deg bra inneklima
  • Trygghet – viser andre at det er aktivitet selv om du ikke er hjemme
  • Beskytter interiør fra UV-stråler

Relaterte produkter

Nova terrassemarkise er en eksklusiv markise til en konkurransedyktig pris. Duken er beskyttet i en halvkassett, som gir en lenger levetid på duken.
En liten og nett terrassemarkise som takket være et smart beslag kommer nærmere veggen enn andre modeller. Dette er en stilfull og diskret markise for den kresne.
Kjells kassettmarkise er en solid og stilfull markise der markisearmer og –duk ligger helt innkapslet i kassetten. Lekkert utseende kombinert med optimal beskyttelse og lang levetid.

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

Fylle ut vårt kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt for en gratis befaring. En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, viser deg farge- og materialprøver, og tar nøyaktige mål.

Når dere er enig om en løsning som dekker dine behov, får du et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

dame som hviler på utesofa med beina i været

Terasserommet – mulighetene

Utestue, hagestue, paviljong, pergola, lysthus, vinterhage – det finnes mange måter å få en uteplass som inviterer til uteliv selv om ikke vær og temperatur gjør det.

Mer tid til kaffe og bilmekking

– At hverdagen med bil og garasje plutselig blir enkel er kanskje den tilbakemeldingen jeg får oftest, forteller Stig. I tillegg forteller kunden ofte at de er overrasket over hvor stillegående portene våre er.