Ta med helgekosen ut!

Del innlegg:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Ikke la deg stoppe av synkende temperaturer. Ta med deg vaffeljernet ut og by på nystekte, grove vafler til helgelunsjen.

Ved enden av ferien er det sikkert mange som ser på kalenderen og gruet seg litt. For mange betyr hverdagen tilbake på jobb at man ikke lengre kan sitte og kose seg i sola. Men det er viktig å huske på at sommeren ikke er over enda! Det er fortsatt lange dager og varme tider foran oss.

Ta vare på sommerfølelsen

Sola er fortsatt oppe og kan ønske deg varmt velkommen tilbake når du kommer hjem fra jobb, og det er best å bruke kveldssola så lenge den er hos oss. Det frister vel med et par timer ekstra sommerferie på terrassen hver dag etter jobb? Temperaturen synker utover kvelden, men utekosen kan du lett redde med en god terrassevarmer. Med litt forberedelser kan du fortsette utelivet til langt ut på høsten!

Smak av sommer!

Når helga kommer, er man tilbake til sommerkosen på ny. La deg inspirere til å utvide sommersesongen – ikke gi slipp på sommerkosen på terrassen! Et triks er å ta med ut de aktivitetene man hadde tenkt å gjøre inne. Hva med å steke grove vafler til helgelunsjen under markisen? Ta med vaffeljernet ut og stek mens dere nyter helt ferske vafler. Kanskje har du bær i hagen som kan røres sammen og bli til det nydeligste syltetøy. La barne få hver sin kopp å plukke i. Dette er hyggelig for både voksne og barn. Det er smak av sommer det!

 

Grov vaffelrøre til ca.10 plater.

 

  • 4 ss smør
  • 2 egg
  • 2 ss sukker
  • 6 dl lettmelk
  • 2 dl hvetemel
  • 2 dl grov sammalt hvete
  • 1 ts kardemomme
  • ½ ts vaniljesukker
  • ½ ts bakepulver
  • ½ ts salt

 

Håper denne vaffelrøren vil hjelpe med å sette god smak på resten av sesongen ute på terrassen!

God helg!

Relaterte produkter

En frittstående markise som gir ly og solskjerming hvor som helst i hagen, på lekeplassen, ved båthuset eller på uterestauranten.
En liten og nett terrassemarkise som takket være et smart beslag kommer nærmere veggen enn andre modeller. Dette er en stilfull og diskret markise for den kresne.

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

Fylle ut vårt kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt for en gratis befaring. En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, viser deg farge- og materialprøver, og tar nøyaktige mål.

Når dere er enig om en løsning som dekker dine behov, får du et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Jeg elsker jobben min!

– Jeg elsker jobben min, smiler hun og viser med hånden mot hjertet at dette virkelig er dyptfølt.

– Å kjenne at jeg har vært med og bygget firmaet og hver dag leverer et godt produkt gjør at jeg virkelig er stolt av jobben!